Therese Lindgren om sin mest destruktiva period: "

Therése Lindgren om mörkaste perioden: "Alkohol och cigg höll mig vid liv"

Moa  Andersson
13 februari 2023 kl. 02:02

Alkohol och cigaretter hindrade Therése från att ta livet av sig

I dagens avsnitt av "Avskalat" berättar Therése Lindgren om den mörkaste perioden livet och vad som hindrade henne från att ta livet av sig – nämligen att dricka alkohol och röka cigaretter.

Avskalat är ett spännande intervjuformat där den normalstörda och passionerade Pär Johansson, grundare och ledare av Glada Hudik-teatern, möter människor i ett samtal om livet, allt mittemellan och mer därtill.

Tittarna kan förvänta sig personliga och igenkännande samtal med framgångsrika människor från olika branscher. Som gäster medverkar Nour El RefaiFredrik ReinfeldtTherése LindgrenAnis Don Demina och Camilla Läckberg.

Therése Lindgren om mörkaste perioden: "Alkohol och cigg höll mig vid liv"
Therese Lindgren i Dumpad. Foto: SVT.

Therése Lindgren: "Det enda som hindrade att jag tog livet av mig var alkohol och cigaretter"

I dagens avsnitt är influencern och entreprenören Therése Lindgren gäst i Avskalat. I ett segment berättar hon om den mörkaste tiden hon upplevt så här långt i livet. Den grundar sig i efter att hon och exet Anders separerade. 

– För mig var det en jätte destruktiv tid. Anders gjorde slut och för mig kom det som en blixt från klar himmel. Det är klart vi hade bråkat och befann oss på helt olika platser i livet men jag trodde aldrig att göra slut var ett alternativ. För mig så blev det en chock. 

Therése Lindgren om mörkaste perioden: "Alkohol och cigg höll mig vid liv"
Therése Lindgren i "Avskalat". Foto: Viaplay.

Therése, som då hade varit sjukskriven i nio månader på grund av utbrändhet, berättar vidare om den ensamma perioden som följde. 

– När jag gick på lägenhetsvisningar gjorde jag det själv. När jag flyttade gjorde jag det själv. På film ser man när någon slår sig ner med sina vänner på golvet och käkar pizza. Jag satt där själv, och istället för pizza hade jag en box vin. Jag hade inte ens nån att ringa. Samtidigt hör jag att Anders är på Tinder för att en av mina bekanta har fått upp honom. Och så ser jag på hans Instagram att han är på Summerburst och flyger helikopter dit med hashtaggen King Kong. Det var en av de absolut mest destruktiva perioderna i mitt liv. Det kändes som att det enda som gör att jag inte tar livet av mig är att jag får dricka alkohol och röka cigaretter. 

Avsnitt 4, "THERÉSE", i programmet "Avskalat" ser du på Viaplay.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL