Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Witcher och You tillbaka på Netflix i slutet av 2021

The Witcher, You och Cobra Kai tillbaka på Netflix i slutet av 2021

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 april 2021

Blivit försenade på grund av Covid-19.

“The Witcher” och “You” är två serier som kommer tillbaka på Netflix i slutet av året. Även “Cobra Kai” ansluter sig till ledet av serier som återigen ser dagsljuset efter att ha varit uppskjutna på grund av pandemin.

Ted Sarandos, innehållsansvarig på Netflix, gick i veckan ut med de ekonomiska resultaten för Netflix från årets första kvartal. 

I samband med detta passade han även på att meddela att tre tunga Netflix-serier, som har blivit uppskjutna på grund av pandemin, kommer att komma tillbaka i slutet av 2021.

De tre serierna det rör sig om är The Witcher, You och Cobra Kai, enligt Deadline.

Andra säsongen av The Witcher började filmas redan i februari 2020, men på grund av coronapandemin kunde inte produktionen slutföras förrän i början av april månad 2021.

I december 2020 påbörjades inspelningen av den tredje säsongen av serien You, men även den fick avbrytas i samband med att den andra vågen av Covid-19 slog till.

Några exakta datum för när serierna kommer att återvända har ännu inte annonserats, men Sarandos meddelar att det kommer att ske någon gång under årets sista kvartal.

MER LÄSNING: Bästa serierna på Netflix 2021

Loke Westberg

NÄSTA ARTIKEL