Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Simpsons: Smithers har hittat kärleken

The Simpsons: Smithers har hittat kärleken

Carl-Christian Frunck | Nyhet
16 november 2021
Carl-Christian Frunck | Nyhet
16 november 2021

Simpsons-karaktären har äntligen hittat kärleken

Över 33 säsonger och 700 avsnitt tog det, men nu har det äntligen hänt – den klassiska "The Simpsons"-karaktären Waylon Smithers har till sist hittat kärleken.

"The Simpsons"-karaktären Waylon Smithers, som vi känner igen som assisten till Mr. Burns, tillkännagavs som homosexuell för fem år sedan. Och nu har han äntligen hittat kärleken.

I ett kommande The Simpsons-avsnitt träffar han Michael De Graaf, en modedesigner och miljardär. Det blir första gången i seriens mångåriga historia som vi får se Smithers ha en pojkvän.

När Waylon Smithers kom ut som gay för fem år sedan, så var det i ett avsnitt skrivet av Rob LaZebnik, en veteran bland The Simpsons manusförfattare. Den gången var det hans son, Johnny LaZebnik, som var den stora inspirationen. Nu, fem år senare är det Rob, som tillsammans med sin son, skrivit det historiska avsnittet där Smithers finner kärleken, rapporterar New York Post.

– Jag vet att min pappa är en komediförfattare. Jag växte upp med honom, så givetvis är jag medveten om att han är en rolig kille. Men att faktiskt få sitta ner och skriva skämt med honom var så roligt. Och det fanns tillfällen då jag sa, "Pappa, det där är vidrigt – vi kan inte visa det på tv", vilket jag inte hade väntat mig eftersom jag vanligtvis är den äckliga av oss, säger Johnny LaZebnik.

Pappa Rob är även han nöjd över att ha fått jobba med sin son:

– Att få arbeta med Johnny på det här var en sån dröm och att få se hur genuint rolig och talangfull han är var bara superroligt och givande.

LÄS OCKSÅ:

"The Simpsons"-avsnittet heter "Portrait Of A Lackey On Fire" och har premiär nästa vecka. Handlingen i avsnittet kretsar kring att Smithers hittar kärleken i en berömd modedesigner – men hans nya förhållande beskrivs kunna äventyra hela Springfield.

Miljardären och modemogulen Michael De Graafs röst görs av gästskådespelaren Victor Garber, som själv kom ut som gay för åtta år sedan. 

– Jag tycker det är viktigt att dessa historier uppmärksammas. Jag har inte spelat många karaktärer som är homosexuella, men varje gång jag gör det påminns jag av känslorna jag kände som ung skådespelare, då jag inte kunde vara gay, säger Victor Garber.

"Portrait Of A Lackey On Fire" har premiär den 21 november.

NÄSTA ARTIKEL