Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air får dramatisk reboot

Kristian Andersson | Nyhet
13 augusti 2020
Kristian Andersson | Nyhet
13 augusti 2020

The Fresh Prince of Bel-Air, Will Smith, Komedi

Den mycket populära TV-serien "The Fresh Prince of Bel-Air" får en reboot. Denna gången som ett tungt TV-drama baserad på en kortfilm av Morgan Cooper.

Will Smith hade huvudrollen i den mycket omtyckta TV-serien The Fresh Prince of Bel-Air i början på 90-talet och nu har vi fått veta att det kommer en reboot. Denna gången läggs komiken åt sidan för att ge plats åt ett tungt drama, berättar BBC.

Serien handlar om en tonåring som bor i västra Philadelphia, men efter att ha ertappats med en pistol bestämmer sig hans mamma för att skicka honom till sin förmögne farbror i hopp om förbättring.

Will Smith kommer att hjälpa till med serien som producent tillsammans med Morgan Cooper, som tidigare gjort kortfilmen om Bel-Air. Kortfilmen kan du se här nedan:

 

Finansieringen görs av Will Smiths egna produktionsbolag Westbrook Studios i ett sammarbete med Universal TV. Redan nu har Netflix, HBO Max och Peacock försökt köpa upp rättigheterna för att kunna visa rebooten. Enligt Hollywood Reporter går det mot ett stort budkrig mellan straemingtjänsterna.

NÄSTA ARTIKEL