The Flash säsong 8 börjar med fem crossovers

The Flash säsong 8 börjar med fem crossovers

26 maj 2021 kl. 10:05
ANNONS
ANNONS

Hjältar från TV:s Justice League slår sig samman igen.

Sedan 2014, när Arrow-verse började expandera, har en crossover skett varje år tills pandemin gjorde det omöjligt. Men det blir nya crossovers i höst när Flash säsong 8 har premiär.

"The Flash" säsong 8, som har premiär i höst, kommer att börja med fem crossover-liknande avsnitt där superhjältar från andra Arrow-verse serier kommer att medverka.

Det är ännu inte avslöjat vilka det blir, men efter att Black Lightning nyligen tog slut efter sin fjärde säsong har det varit på tal att Cress Williams, som spelar titelkaraktären, kan vara en av dem. Han avslöjade nyligen att skaparna av Flash har frågat honom ett par gånger och han är positiv till att medverka. 

På grund av pandemin var det inte möjligt att göra en crossover av samma stora skala som gjorts under tidigare år, så istället blir det mindre gästskådespel av Arrows John Diggle som besöker Batwoman, Supergirl, Superman & Lois, The Flash och Legends of Tomorrow. Där skådespelaren bakom karaktären David Ramsey även är med och regisserar en del av serierna. 

Ideén att börja The Flash åttonde säsong med crossover-liknande avsnitt kommer från seriens show-runner Eric Wallace, och den främsta exekutiva producenten för alla Arrow-verse-serier Greg Berlanti

VIDARE LÄSNING:

Arrow-verse guide

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL