The Flash

The Flash säsong 7 – När kommer fortsättningen?

Filmtopp
Uppdaterad 24 november 2020 kl. 12:11 | Publicerad 23 november 2020 kl. 13:11
ANNONS
ANNONS

Världens snabbaste man återvänder med nya äventyr.

DC-serien "The Flash" har blivit en stor favorit, inte minst efter att den blivit tillgänglig för de svenska fansen på Netflix. Så när får vi nya avsnitt att sätta tänderna i?

The Flash är inne på sin sjätte säsong, som numera går att se på Netflix här i Sverige. Sedan serien först hade premiär 2014 har det blivit 134 avsnitt om Barry "The Flash" Allens äventyr.

Den senaste säsongen, som består av 19 stycken 43-minutersavsnitt, har blixtsnabbt rusat upp i topplistan över de mest sedda titlarna på Netflix. Men vad alla kanske inte vet, är att det i själva verket är The CW, som är seriens originalkanal.

Sett till det stora intresset har vi grävt i frågan som är på allas läppar just nu, kommer The Flash tillbaka med en ny säsong? Det korta svaret är "ja". Det något längre svaret är "ja, men premiärdatumet är oklart".

Redigeras medan avsnitten spelas in.

Enligt IMDb ska The Flash säsong 7 släpps redan den 23 februari 2021, men tyvärr är inte detta något vi kan räkna till 100 procent med. På grund av den rådande pandemin har nämligen inspelningen blivit fördröjd.

We Got This Covered har dock rapporterat att inspelningen har påbörjats igen, men att den inte förväntas avslutas förrän den 19 maj 2021. Detta betyder dock INTE att det är kört med en februari-premiär.

Grejen är den att säsong 7 kommer att inledas med avsnitt som spelades in för slutet av säsong 6 och sedan planerar man att redigera de nästkommande avsnitten medan de spelas in. Och på så vis kan man alltså hålla deadline.

MER LÄSNING: DC:s bästa filmer rankade!

Hur det kommer att bli i praktiken återstår att se, men en sak är säker, om det blir en försening, så blir den inte särskilt stor.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL