Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Bear säsong 2 bekräftad: Vi kan inte hålla oss

The Bear säsong 2 bekräftad: "Vi kan inte hålla oss"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 oktober 2022

Succéserien kommer tillbaka

Har du sett hela den nya serien och som många andra bara vill ha mer? Då kan vi meddela dig att "The Bear" säsong 2 är bekräftad av FX och på god väg.

Den nya dramakomedin The Bear har slagit ner på streamingmarknaden som en skänk från ovan. Serien om michelinkocken "Carmy" som vänder hem för att hjälpa sin familjs smörgåsbutik samtidigt som han hanterar förlusten av sin bror har inte lämnat någon oberörd. För dig som undrar hur det blir med The Bear säsong 2 kan vi bekräfta att den är på väg och att skaparna är taggade på att ge dig mer.

Ja, den uppmärksammade serien förnyas med en till säsong. Så här säger FX underhållningschef Eric Schrier i ett uttalande i ett uttalande:

– The Bear har överträffat våra förväntningar. Vi uppskattar djupt det briljanta arbete som leds av skaparen Christopher Storer och Joanna Calo som driver serien med honom. Jeremy Allen Whites prestation är spektakulär, liksom de av hans motspelare Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce och Liza Colón-Zayas. Vi kan inte vänta med att börja jobba på säsong två.

Vad gäller handlingen i den nya säsongen hintar de om att vi kan förvänta oss viss förändring på restaurangen, men detta utan att den tappar all sin charm. Inte helt osannolikt kommer det också att uppstå mer romans, något den första säsongen inte haft för mycket av.

The Bear säsong 2 bekräftad: "Vi kan inte hålla oss"
Jeremy Allen White i "The Bear". Foto: FX.

När kommer The Bear säsong 2?

Det finns i dagsläget inget bekräftat premiärdatum för den nya säsongen, men nu är det klart att serien kommer tillbaka tidig sommar 2023.

Filmtopp uppdaterar dig så snart vi vet mer om när vi får se mer av serien.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL