Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Bear-stjärnan Jeremy Allen White får kockar att ha mer sex

The Bear-stjärnan Jeremy Allen White får kockar att ha mer sex

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 oktober 2022

Detta trots att inga i serien ligger med varandra

Sedan Jeremy Allen White slog igenom med serien alla pratar om just nu, "The Bear", har kockar mer sex. Detta visar statistik framtagen av TV-kanalen NY1.

Nu kan vi streama hela den första säsongen av dramakomedin The Bear med Shameless-skådespelaren Jeremy Allen White i huvudrollen. Serien har fått ett otroligt bemötande vad gäller både publikens reaktioner och kritikernas bedömning – Filmtopps recensent Nathalie Leth gav den högsta betyg och menar att den "serverar Michelinvärdigt pulspåslag". Förutom att ha golvat sina tittare visar det sig att The Bear-stjärnan Jeremy Allen White får kockar att ha mer sex.

Jeremy Allen White: "Det är märkligt, ingen har sex"

The Bear-stjärnan Jeremy Allen White får kockar att ha mer sex
Jeremy Allen White i "The Bear". Foto: FX.

I en intervju med National Public Radio trycker journalisten Tom Papa på att White med sin helhjärtade insats i The Bear fått upp folks ögon för linjekockar. Han nämner en undersökning av TV-kanalen NY1 med statistik på att de sedan serien kommit ut haft mer sex. 

– Jag är glad att kunna hjälpa till, säger White. 

Han fortsätter: 

– Det är märkligt. Jag menar, vi gjorde en serie som jag anser handla om familj, sorg och mat. Ingen har sex. Det mest sexuellt laddade ögonblicket är mellan en karaktär som heter Marcus och några doughnuts. 

The Bear följer en ung och högst begåvad kock med erfarenhet från att ha jobbat på fina restauranger, som efter en tragedi tvingas återvända hem till Chicago för att driva sin familjs smörgåsbutik. Där måste han hantera en helt annan personal än vad han är van vid och därpå knepiga relationer, allt samtidigt som han tacklar sin brors självmord.

"The Bear" säsong 1 finns att streama i sin helhet på Disney+.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL