Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Han spelar Boba Fett i The Mandalorian säsong 2

Han spelar Boba Fett i The Mandalorian säsong 2

Kristian Andersson | Nyhet
12 maj 2020
Kristian Andersson | Nyhet
12 maj 2020

Kärt återseende.

I "Klonerna anfaller" fick vi se Temuera Morrison spela Boba Fetts pappa Jango. Nu kommer han att spela sonen i Star Wars-serien "The Mandalorian".

Temuera Morrison i "Klonerna anfaller" (2002).
Temuera Morrison i "Klonerna anfaller" (2002). Foto: Disney.

Han har spelat fadern. Nu spelar han sonen. 

The Hollywood Reporter ger oss nyheten att The Mandalorian säsong 2 bjuder på kärt återseende. De uppger nämligen att den 59-årige Star Wars-skådisen Temuera Morrison ska spela den ökända prisjägaren Boba Fett i seriens fortsättning. 

Har du svårt att sätta fingret på vem Morrison spelat i Star Wars? Inte särskilt konstigt eftersom han mestadels burit hjälm. Han gjorde rollen som Bobas pappa Jango Fett Klonerna anfaller 2002. I uppföljaren Mörkrets hämnd spelade han Commander Cody.

Boba Fett gjorde sin entré i Star Wars med Rymdimperiet slår tillbaka 1980 och har sedan dess varit en av fansens favoritfigurer i det närmast oändliga universumet. 

I början på februari kunde vi rapportera att The Mandalorian säsong 2 har premiär i oktober. Men nu återstår det att se ifall den skjuts upp eller inte. 

Senaste nytt om Disney+ är att streamingtjänsten skjuts upp på nytt. Vi får liksom våra grannar i Norden vänta till hösten.