Nu på bio

Det senaste på biofronten!

TÄVLING: Vinn exklusivt samlarmaterial – BUMBLEBEE

TÄVLING: Vinn exklusivt samlarmaterial – BUMBLEBEE

Eric Diedrichs | Nyhet
22 maj 2019
Eric Diedrichs | Nyhet
22 maj 2019

Tävla om samlarprylar till den älskade filmen.

Charlie och Bumblebee.
Foto: Paramount Pictures.

Nu har succéfilmen "Bumblebee" släppts på Blu-ray och DVD. Detta firar vi med en tävling där du får möjligheten att vinna samlarmaterial från den framgångsrika filmen.

Alla har vi väl vår egen favorit-Transformer oavsett om det är Optimus Prime, Cliffjumper – eller Megatron om du är ett Decepticon-fan. Men det har ingen betydelse om du hejar på Autobots eller Decepticons, alla är vi svaga för Bumblebee och det är inte svårt att förstå varför den minste av alla Transformers är så älskad. I BUMBLEBEE åker vi tillbaka i tiden och får veta hur allting började när Transformers först kom till Jorden. Allt till tonerna av ett härligt nostalgiskt 80-talssoundtrack.

Året är 1987. Planeten Cybertron har fallit i kriget mellan de goda Autobots och onda Decepticons. Bumblebees hjältemodiga resa börjar när Autobots ledare Optimus Prime skickar honom att försvara Jorden som hotas av Decepticons. Bumblebee skadas och tar skydd på ett skrotupplag förklädd till en folkabubbla. Där hittas han av flickan Charlie, som reparerar den krigsärrade roboten och snart upptäcker att hennes nya bil inte är någon vanlig folkabubbla. Medan Decepticons fortsätter jakten på överlevande Autobots försöker Bumblebee och Charlie rädda världen tillsammans.

Ledaren för den hemliga statliga byrå som jagar Bumblebee spelas av tidigare wrestling-stjärnan John Cena. Han har blivit förd bakom ljuset att Bumblebee är farlig av de två Decepticonerna Shatter och Dropkick som fått röster av Angela Bassett och Justin Theroux. Kanadensiske skådespelaren Peter Cullen gör rösten till Optimus Prime, vilket han gjort både i den animerade Transformers-TV-serien och i spelfilmerna.

Nu har Bumblebee äntligen släppts på Blu-ray och DVD och detta firar vi med en tävling. Allt du behöver göra för att vara med i chansen om den fina vinstpotten, är att svara på två frågor, som du hittar längst ner här på sidan. Lycka till!

TÄVLA OCH VINN:

1:a pris

 

  • 1 Ryggsäck

 

 

  • 1 Vattenflaska

 

 

  • 1 T-shirt

 

 

2:a pris

 

  • 1 Vattenflaska

 

 

  • 1 T-Shirt

 

[wpViralQuiz id=426543]

Kan du inte få nog av Bumblebee? Spana in vår lista med roliga fakta om Bumblebee.