TÄVLING: Vinn biobiljetter till Ewan McGregors svenska film ”Mother, Couch”

TÄVLING: Vinn biobiljetter till Ewan McGregors svenska film ”Mother, Couch”

Filmtopp
01 juli 2024 kl. 18:00

Fem paket med två biljetter vardera i prispotten

Ewan McGregor är bioaktuell med prisade "Mother, Couch" på svenska biografer. I samarbete med NonStop Entertainment lottar vi ut 5x2 biobiljetter.

Mannen, myten, legenden Ewan McGregor är bioaktuell med Mother, Couch som är regisserad av svenske Niclas Larsson och baseras på Jerker Virdborgs roman Mamma i soffa. Filmen har svensk biopremiär den 5 juli och nu har du möjligheten att vinna biobiljetter till filmen åt dig och en vän.

Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan i formuläret nedan, fylla i de efterfrågade uppgifterna och hoppas på att du har turen med dig när vinnarna ska utses. Totalt är det fem lyckliga vinnare som tilldelas två biljetter vardera.

Tävlingen pågår t.o.m. den 4 juli. Biljetterna är giltiga på Filmstadens och Svenska Bios biografer.

Lycka till!

Det här är "Mother, Couch"

Mother, Couch är en unik dramakomdi med en stjärnglittrande rollista som toppas av Ewan McGregor. Vid sidan av honom hittar vi bland andra House of the Dragon-aktuelle Rhys Ifans och rutinerade namn som Ellen Burstyn och F. Murray Abraham.

Handlingen i filmen följer syskonen, David (McGregor) och Gruffudd (Ifans) som besöker en möbelaffär tillsammans med sin åldrande mamma (Burstyn). Där sjunker hon ned i en soffa och bestämmer sig för att inte resa sig igen. Snart dyker även systern Linda (Lara Flynn Boyle) upp, men ingen av dem kan få sin mamma att lämna soffan. Hur trion syskon väljer att hantera den udda situationen blottlägger hur olika de är varandra.

Läs Filmtopps recension av filmen här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL