Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Taron Egerton: Jag är inte med i Kingsman 3

Taron Egerton: "Jag är inte med i Kingsman 3"

Kristian Andersson | Nyhet
08 november 2018
Kristian Andersson | Nyhet
08 november 2018

Taron Egerton berättar att han inte kommer att medverka i nästa Kingsman.

Taron Egerton

Taron Egerton blev enormt känd genom den första Kingsman-filmen, som släpptes 2014, där han hade rollen som huvudkaraktären Gary ”Eggsy” Unwin. Efter två kommersiellt lyckade filmer, berättar han nu att vi inte får se honom i "Kingsman 3", men han kan komma att återvända senare. 

Kingsman 3 kommer att göras av produktionsbolaget 20th Century Fox, och utspela sig under första världskriget då spionorganisationen grundades.

Igår pratade Taron Egerton med Yahoo där han berättar följande:

Jag tror jag får säga detta, men jag är inte med i nästa Kingsman-film. Det betyder dock inte att jag aldrig mer kommer att vara med i Kingsman. Jag var med Matthew Vaughn (filmernas regissör) för några dagar sedan, vi har fortfarande mycket för oss tillsammans, men hans nästa resa i den världen involverar inte mig.

Taron Egerton verkar säker på att han någon gång får återvända till rollen som Eggsy.

Hans idéer för nästa film är väldigt spännande. Jag är ledsen att jag inte kommer vara med på den resan med honom, men du har inte sett det sista av Eggsy.

20th Century Fox går ut med att det möjligtvis kommer fler spinoffs i universumet och att det till och med kan bli en TV serie.

Kingsman 3 släpps den 8 november 2019. Läs gärna vår intervju med Taron Egerton in för Kingsman 2.

Vad tror du om Kingsman utan Egerton?