Tarantinos manus till Star Trek 4 är ett av flera

Tarantinos manus till Star Trek 4 är ett av flera

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 17:07 | Publicerad 04 april 2018 kl. 10:04
ANNONS
ANNONS

Star Treks framtid vilar just nu i händerna på tre potentiella manus, ett skrivet av Quentin Tarantino.

Quentin Tarantina har visat intresse för att regissera en Star Trek-film och nu har han även skrivit ett manus. Hans manus är dock inte det enda utan hela tre stycken kan vara aktuella för den kommande filmen.

Darkhorizon rapporterar att hela tre stycken manus är aktuella för en kommande Star Trek-produktion. Quentin Tarantino har uttryckt en önskan om att få regissera men ännu är inget bestämt. Även om han inte skulle gå med i produktionen har Paramount Pictures andra regissörer på tur. Tarantino har flera bollat i luften och arbetar bland annat på sitt projekt Once Upon a Time in Hollywood som handlar om familjen Manson.

Framtiden för den kommande Star Trek är dock inte alls säker eftersom att den senaste Star Trek: Beyond anses ha gått dålig. Trots det har många skådespelare yttrat sig om att de gärna återkommer i en ny Star Tek-film, bland andra Karl Urban och Zachary Quinto.

Zachary Quinto berättade i en intervju med ET Canada om vad som just nu är på gång:

"Först och främst finns det flera manus. Eftersom manus skrevs innan Quentin Tarantino kom med sin idé för en potentiell film. So jag tror att de håller på att utveckla mer än en. Så jag vet inte vad som kommer att häna. Quentin håller på med en annan film just nu. Jag känner att vi alla mest är förväntansfulla. Alla är exalterade över möjligheten att kanske få arbeta med Quentin på en Star Trek-film, men jag vet att Simon Pegg och Doug Jung, som skrev manus till den förra, också nu skriver ett manus, och fär finns också ett antal andra författare som skriver ett manus. Så jag vet inte vad som kommer att hända"

Tror du Quentin Tarantino är rätt man att regissera Star Trek 4

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL