Brad Pitt i Once Upon a Time in Hollywood.

Quentin Tarantino om vilken som är hans sämsta film: ”Måste vara den”

Filmtopp
Uppdaterad 09 april 2024 kl. 06:04 | Publicerad 11 februari 2022 kl. 09:02

... och varför han vägrar hamna på den nivån igen

I en ny intervju avslöjar mästerregissören Quentin Tarantino vilken av hans filmer som han anser vara den sämsta. Håller du med honom om den saken?

Med filmer som Pulp Fiction, Kill Bill och Inglourious Basterds lyfts Oscarsbelönade Quentin Tarantino ofta fram som en av tidernas främsta filmskapare. Efter hans senaste film Once Upon a Time in Hollywood jobbar han nu på vad som uppges bli hans allra sista film, som även den har Brad Pitt i sig. Nej, det har inte blivit många fel under karriären som hittills sträcker sig över trettio år. Men det finns en film som han uppenbarligen känner kunde varit bättre. 

Quentin Tarantino öppnar upp sig om vilken som är hans sämsta film

I en intervju med The Hollywood Reporter pekar Tarantino ut den av hans filmer som han är minst nöjd med och att han aldrig får nudda vid dess nivå igen: 

– För mig handlar det uteslutande om min filmografi och jag vill avsluta med en fantastisk filmografi. Death Proof måste vara den sämsta filmen jag någonsin gör.  

Han berättar vidare:

– Men för att vara gjord med vänsterhanden är den inte så dålig, eller hur? Så ifall den är den sämsta filmen jag gör, kommer jag att klara mig fint. Men jag tror samtidigt att en sämre film kostar dig tre bra vad gäller hur folk bedömer dig. 

Sett till vad Tarantino tidigare sagt så blir hans nästa film hans sista. Först då får vi se ifall han lyckas sluta på topp. 

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL