Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tarantino om vilken som är hans sämsta film

Tarantino om vilken som är hans sämsta film

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 februari 2022

Och varför han vägrar hamna på den nivån igen

I en ny intervju avslöjar mästerregissören Quentin Tarantino vilken av hans filmer som han anser vara den sämsta. Håller du med honom om den saken?

Med filmer som Pulp Fiction, Kill Bill och Inglourious Basterds lyfts Oscarsbelönade Quentin Tarantino ofta fram som en av tidernas främsta filmskapare. Nej, det har inte blivit många fel under karriären som hittills sträcker sig över trettio år. Men det finns en film som han uppenbarligen känner kunde varit bättre. 

I en intervju med The Hollywood Reporter pekar Tarantino ut den av hans filmer som han är minst nöjd med och att han aldrig får nudda vid dess nivå igen: 

– För mig handlar det uteslutande om min filmografi och jag vill avsluta med en fantastisk filmografi. Death Proof måste vara den sämsta filmen jag någonsin gör.  

Han berättar vidare:

– Men för att vara gjord med vänsterhanden är den inte så dålig, eller hur? Så ifall den är den sämsta filmen jag gör, kommer jag att klara mig fint. Men jag tror samtidigt att en sämre film kostar dig tre bra vad gäller hur folk bedömer dig. 

Sett till vad Tarantino tidigare sagt så blir hans nästa film hans sista. Förstå då får vi se ifall han lyckas sluta på topp. 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL