Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sylvester Stallone.

Sylvester Stallone med i nya "Suicide Squad"

David Lindahl | Nyhet
15 november 2020
David Lindahl | Nyhet
15 november 2020

Regissören James Gunn bekräftar nyheten via sin Instagram.

Uppföljaren till "Suicide Squad" är på gång under James Gunns regi. Nu bekräftar regissören via Instagram att Sylvester Stallone också ansluter sig till projektet.

Suicide Squad släpptes 2016 och blev omedelbart en vattendelare bland kritiker och publik. Många involverade i produktionen har i efterhand beklagat sig över att resultatet inte levde upp till förväntingarna, bland annat regissören David Ayer.

Trots den blandade kritiken är en uppföljare på gång, den här gången under regi från James Gunn. Produktionen är redan igång med tunga skådespelare som Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman, Nathan Fillon och Idris Elba.

Nu har regissören James Gunn överraskat fans med ytterligare ett tungt namn, nämligen Sylvester Stallone. Via sin Instagram bekräftar Gunn att Stallone är med i produktionen, något även Stallone själv gjort.

Sylvester Stallone är inte främmande för stora actionproduktioner med många skådespelare, framför allt från sin erfarenhet kring Expandables-serien. Det återstår att se vilken roll han kommer att spela i den nya Suicide Squad.

Läs också om att Zack Snyders Justice League spelar in fem minuter helt nytt material.

NÄSTA ARTIKEL