Justice League.

Nya "Justice League" spelar in 5 minuter nytt material

15 november 2020 kl. 11:11
ANNONS
ANNONS

Zack Snyder ska producera helt nytt material till "Justice League"

Zack Snyders nya version av "Justice League" kommer att spela in helt nytt material. Fem minuter ska läggas till förutom allt oanvänt material från tidigare.

Sedan Zack Snyder fick godkänt att fortsätta med sin egen version av Justice League har nyheter och spekulationer haglat om vad omvärlden kan vänta sig. I nuläget är det bestämt att det ska bli en miniserie på fyra avsnitt, runt en timme vardera.

Nu rapporterar Screen Rant att Zack Snyder har bekräftat att fem minuter nytt material också ska spelas in och adderas till produktionen. Detta har upprört en del som menar att Snyder hela tiden avsett att göra filmen som han tänkte sig från början innan han hoppade av.

– Jag kan förstå vad folk menar, men i slutet kommer det enbart att vara runt 4–5 minuter nytt material på en fyra timmars produktion. Det är inte många filmer där ute som enbart har fyra minuter nytt material. De flesta produktioner har mycket mer än så som läggs till i efterhand, sa Zack Snyder i en intervju.

Förväntningarna är stora på Zack Snyders nya version av Justice League, från både fans och Warner Bros. som har spenderat 70 miljoner dollar på produktionen. I mitten av 2021 anländer miniserien på HBO Max.

Läs också om att Disney gör en ny version av Darkwing Duck för sin streamingkanal Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL