Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sweet Magnolias säsong 2 – Detta vet vi

Sweet Magnolias säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2020

Serien bara måste komma tillbaka.

"Sweet Magnolias" leder Netflix internationella topplistor och tillhör streamingtjänstens mest populära serier även i Sverige. Av den anledningen har vi tagit reda på vad vi vet om säsong 2.

En av de senaste riktigt omtyckta serierna på Netflix, "Sweet Magnolias", kretsar kring tre bästa vänner i South Carolina som hjälper varandra i de utmaningar som deras karriärer, familjerelationer och romanser kastar framför dem. Serien har på kort tid fått en hängiven fanbase som nu ser fram emot säsong 2. Även om vi inte fått klartecken från Netflix att en uppföljare kommer, så räknar vi kallt med det.

Den senaste uppdateringen från Twitter-kontot What's on Netflix, som håller koll på Netflix senaste nyheter och mäter deras mest populära titlar på veckovis basis, visar att Sweet Magnolias gör stor succé i USA. Likaså i Sverige kan vi se att serien tar en plats på topp 10-listan.

 

Netflix topplista

 

Med succén i ryggen känns det självklart att vi får se "Sweet Magnolias" säsong 2. 

Det är inte bara topplaceringarna som talar för en andra säsong; seriens showrunner Sheryl J. Anderson svarade på Twitter-inlägg kring seriens framtid med en GIF som hintar om att hon skriver hårt på seriens fortsättning.

Stillbild ur "Sweet Magnolias".
Foto: Netflix.

Utan att avslöja för mycket kan vi säga att den första säsongen av Sweet Magnolias avslutades på ett dramatiskt sätt som bäddar för mer av storyn framöver. Inte minst finns det frågetecken kring en mystisk karaktär som dyker upp på slutet. Ja, den som sett serien vet att det finns flera trådar för skaparna att spinna vidare på. 

Netflix går vanligtvis ut med besked kring framtiden med allt från ett par veckor till några månader efter en säsongs premiär. Vi uppdaterar dig så fort ett besked kring "Sweet Magnolias" säsong 2 kommer.

För fler nyheter --> scrolla vidare eller tryck här!