Sweet Magnolias säsong 2 – Detta vet vi

Sweet Magnolias säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Uppdaterad 04 februari 2022 kl. 11:02 | Publicerad 27 maj 2020 kl. 10:05

Serien äntligen tillbaka!

"Sweet Magnolias" ledde Netflix internationella topplistor när den kom och tillhörde streamingtjänstens mest populära serier även i Sverige. Av den anledningen har det varit en självklarhet att vi ska få se säsong 2.

En av de senaste riktigt omtyckta serierna på Netflix, "Sweet Magnolias", kretsar kring tre bästa vänner i South Carolina som hjälper varandra i de utmaningar som deras karriärer, familjerelationer och romanser kastar framför dem. Serien har på kort tid fått en hängiven fanbase som nu kan ta del av den efterlängtade andra säsongen.

Den senaste uppdateringen från Twitter-kontot What's on Netflix, som håller koll på Netflix senaste nyheter och mäter deras mest populära titlar på veckovis basis, visar att Sweet Magnolias gjorde stor succé i USA. Likaså i Sverige kunde vi se att serien tog en plats på topp 10-listan.

Netflix topplista

 

Med succén i ryggen var det självklart att vi skulle få se "Sweet Magnolias" säsong 2. 

Seriens showrunner Sheryl J. Anderson svarade på Twitter-inlägg kring seriens framtid med en GIF som fick fansen att länga efter seriens fortsättning.

Handlingen i Sweet Magnolias säsong 2

Stillbild ur "Sweet Magnolias".
Foto: Netflix.

 

Den första säsongen av Sweet Magnolias avslutades på ett dramatiskt sätt som bäddar för mer av storyn framöver. Inte minst finns det frågetecken kring en mystisk karaktär som dyker upp på slutet. Ja, den som sett serien vet att det finns flera trådar för skaparna att spinna vidare på. Den andra säsongen har nu haft premiär och vi kan konstatera att den direkt kastar oss in i hetluften. Maddie, Helen och Dana Sue får veta vem som är i bilen. Men det är bara den första av många överraskningar som kommer från balkvällen – överraskningar som omformar relationer över hela stan. Likaså tar gamla kärlekar slut och nya kärlekar börjar. Länge dolda hemligheter stör jobb, förändrar liv och förändrar maktbalansen i Serenity. Alla drabbas.

 

För fler nyheter --> scrolla vidare eller tryck här!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL