Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vi eller aldrig 2022 – Alla krisande kärlekspar

Vi eller aldrig 2022 – Alla krisande kärlekspar

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juli 2022

Passion, fuldans och stora beslut i nya Vi eller aldrig

Snart är det dags för "Vi eller aldrig" 2022 att ha premiär. I serien möter vi sex kärlekspar som står inför frågan om de ska göra slut eller inte.

Kärleksdramatik, fuldans, passionerade gräl, skratt och gråt om vartannat utlovas när realityserien Vi eller aldrig återvänder i SVT i juli.

I serien, som spelades in på Malta i våras, checkar ett antal kärlekskrisande par in i en semestervilla för att få hjälp i sina relationer. De befinner sig alla i ett och samma vägskäl: Har de en framtid tillsammans eller ska de lämna sin partner där och då? De utmanas av relationscoachen Philip Diab och går i sexterapi hos sexologen Louise Mazanti, som var med även i förra säsongen av serien.

Parutmaningar skakar om relationerna

Vi eller aldrig
Jimmy Jonsson & Maja Neuman. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Under seriens gång kommer de medverkande paren att genomgå olika gruppövningar och parutmaningar som skakar om relationerna och ställer viktiga frågor på sin spets. Det handlar om allt ifrån sex, respekt och självkänsla till egentid och ödmjukhet. Med jämna mellanrum genomförs en ceremoni där paren inför rullande kamera bestämmer om de vill fortsätta sina relationer eller gå skilda vägar.  

– Vi eller aldrig är en feelgood-serie på riktigt där paren verkligen bjuder på sig själva och känslolivets berg- och dalbana. Den visar att det finns hopp även för riktigt struliga förhållanden och ställer samtidigt frågan; kan, och bör, kärleken övervinna allt, säger programmets projektledare Siri Bergerud.

Philip Diab är parens coach

Philip Diab i Vi eller aldrig 2022
Philip Diab. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Philip Diab, som är ny i programmet, har jobbat som coach i drygt 20 år och hjälpt bland annat elitidrottare, entreprenörer, människor med beroendeproblem och par som vill ha hjälp med sina relationer. Tv-tittarna har de senaste tio åren kunnat se honom coacha par med ekonomiska problem i Lyxfällan.

 – Det här TV-programmet är unikt för här får paren en möjlighet att prata färdigt och koncentrerat jobba med sig själva, sin utveckling och sin relation, utan att vardagen tränger sig på och stör, säger Philip Diab. 

Paren i Vi eller aldrig 2022

Amanda och Franco, Halmstad

Vi eller aldrig 2022
Franco Rodriguez & Amanda Lönn. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Amanda är 26 år och arbetar som redovisningskonsult och Franco, 31 år, är musiker. De bor i Halmstad. Efter fyra år tillsammans slår det fortfarande gnistor om paret. Men när Amanda vill prata vill Franco vara för sig själv.

Mathilda och Albin, Alingsås

Albin T Nordgren & Mathilda N Thelén.
Albin T Nordgren & Mathilda N Thelén. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Matilda, 24 år, jobbar som resurs på en förskola och har nyligen flyttat från Uddevalla för att bli sambo med Albin, 24 år, i Alingsås. Han är elektriker. De möttes på nätet för ett år sedan. Här får tittarna åka berg och dalbana i både känslor och beteenden. Paret ser helt olika på vad man kan säga och göra i ett förhållande.

Mariama och Patrik, Stockholm

Mariama och Patrik
Patrik Wennerberg & Mariama Fatty. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Mariama, 32, jobbar som behandlare och Patrik 42, som innesäljare. De bor i Stockholm. Trots sina helt olika personligheter sa det bara klick. Men bråken är ständigt återkommande och de kämpar för sin kärlek.

Maja och Jimmy, Sundsvall

Vi eller aldrig 2022
Jimmy Jonsson & Maja Neuman. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Maja är 23 år och jobbar som bartender och servitris. Jimmy, 39 år, är även han bartender. De är bosatta i Sundsvall. De har otroligt kul ihop efter tre år tillsammans, men svartsjuka och hett temperament ställer till det för dom.

Spike och Yoxx, Linköping

Vi eller aldrig 2022
Yoxx Martinsson & Spike Strömberg. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Spike är 27 år, jobbar som ungdomscoach och är tillsammans med Yoxx, 26 år. Yoxx arbetar som personlig assistent och båda bor i Linköping. Spike kan inte hantera Yoxx tårar och känslostormar. Dessutom har kärleksparet precis flyttat isär efter fem år tillsammans.

Julia och Angela, Göteborg

Vi eller aldrig 2022
Angela Penaranda & Julia Diaz. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Julia, 22 år, arbetar som receptionist och Angela, 21 år, som undersköterska. De bor i Göteborg. Gymnasievännerna blev ett par för tre år sedan. Kontrollbehov och starka viljor är lika intensivt närvarande som kärleken och passionen.

Vi eller aldrig 2022 har premiär den 21 juli på SVT. Serien består av 10 stycken avsnitt á 50 min.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL