Tyst Vittne säsong 26 – då kommer den till SVT Play

Tyst Vittne säsong 26 – då kommer den till SVT Play

  • SVT Play
Olivia Samuelsson
Uppdaterad 16 april 2024 kl. 08:04 | Publicerad 10 april 2024 kl. 15:04

Lär dröja innan SVT Play får säsong 26 av "Tyst Vittne"

Om det är något som brukar gå hem hos oss svenskar så är det kriminalare och den brittiska kriminalserien "Tyst Vittne" är inget undantag. Men i nuläget finns endast säsong 24 och 25 på SVT Play. Filmtopp undersöker när säsong 26 kan tänkas komma till streamingtjänsten.

Den brittiska långköraren är vid det här laget inne på sin 27:e säsong och har gått på tv sedan 1996. I 28 år har tittarna fått följa experterna inom rättsmedicin med spänning när de löser olika brott. I nuläget finns säsong 24 och 25 på SVT Play  och i den senaste säsongen på streamingtjänsten fick tittarna ännu en gång återse karaktärerna Nikki Alexander (Emilia Foxoch Jack Hodgson (David Caves). 

Tyst Vittne säsong 26 – då kommer den till SVT Play
Foto: SVT.

Tyst Vittne säsong 26 – dröjer troligtvis till nästa vår 

"Tyst Vittne" har blivit allt mer populär sen den började gå för nästan 30 år sedan och nuläget finns det även en säsong 26 och 27 av kriminaldramat. Frågan är bara när de kommer till SVT Play.

Under mars i år släppte SVT ett avsnitt i veckan av säsong 25. Tidigare säsonger har också kommit under just våren, vilket gör det troligt att vi inte får en säsong 26 på deras streamingtjänst förrän nästa vår. 

För dig som helt enkelt inte kan vänta så länge tipsar vi om några andra brittiska kriminalare att se så länge! 

Filmtopp håller dig uppdaterad om när säsong 26 av "Tyst Vittne" kommer till SVT Play

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL