Tv-tips: Livesända Go'kväll Sverige har premiär på SVT i helgen

Tv-tips: Livesända Go'kväll Sverige har premiär på SVT i helgen

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
16 november 2023 kl. 12:11

Farah Abadi och Beppe Starbrink är programledare

Lördagen den 18 november har "Go'kväll Sverige" premiär på SVT Play och SVT1. Det är en direktsänd talkshow i nostalgins tecken, med Farah Abadi och Beppe Starbrink som programledare.

SVT1 och SVT Play introducerar ett nytt lördagsprogram när man sjösätter Go'kväll Sverige den 18 november. Programmet är en livesänd talkshow med Farah Abadi och Beppe Starbrink som programledare.

Starbrink är som bekant en av programledarna i Go'kväll som sänds på SVT på vardagar. Skillnaden mellan de två programmen ser ut att vara ett tydligare fokus på nostalgi och populärkultur i nya Go'kväll Sverige.

Tv-tips: Livesända Go'kväll Sverige har premiär på SVT i helgen
Foto: SVT.

Tv-tips: Missa inte nya Go'kväll Sverige

Under fem lördagar mellan den 18 november och den 16 december kommer Go'kväll Sverige frossa i nostalgi tillsammans med spännande gäster. Det är en talkshow där fokus bland annat kommer att ligga på film och mathistoria, men det bjuds också på livemusik under avsnitten.

Premiären kommer att vara i 90-talets tecken, där Harald Treutiger, programledare för både Robinson och 24 karat under årtiondet. Även Amelia Adamo kommer att besöka studion för att prata om tidningsbranschen under årtiondet och Kodjo Akolor kommer att minnas våra favoriter från tv-rutan och vita duken. Senare kommer även Helena Bergström på besök och 90-talets eurodiscokung E-type står för livemusiken. Susanne Jonsson kommer att servera 90-talsmat och journalisten Tina Mehrafzoon kommer att snacka musiktrender och stora band från årtiondet.

Med hjälp av SVT:s DUO-app kan tittare dessutom skicka in 90-talsbilder i samband med sändningen.

"Go'kväll Sverige" har premiär lördagen den 18 november med sändningsstart kl. 18.15.

NÄSTA ARTIKEL