TIPS: Nu kan du streama nya avsnitt av Tyst Vittne på SVT Play

TIPS: Nu kan du streama nya avsnitt av Tyst Vittne på SVT Play

  • SVT Play
05 mars 2024 kl. 06:03

Du har väl inte missat att det brittiska kriminaldramat är tillbaka?

Om du inte kan få nog av brittiska kriminaldramer borde du ta en titt på "Tyst Vittne" – tittarfavoriten är tillbaka på SVT Play med sin 25:e (!) säsong.

"Tyst vittne" är en brittisk dramaserie som handlar om ett team experter inom rättsmedicin, som arbetar för att lösa brott genom att undersöka komplexa spår som lämnats vid brottsplatsen. Serien sändes för första gången 1996 och har verkligen behållit sin popularitet genom åren, och för några dagar sedan släpptes den 25:e (!) säsongen äntligen på SVT Play

Säsong 25 utspelar sig 17 år efter att Sam Ryan, grundare av Thomas Lyell-centret för rättsmedicinsk patologi, återvänder dit för att be om hjälp med att lösa ett mord. Till en början går allt bra, men efter ett tag börjar teamet ana oråd när de misstänker att Sam har en baktanke med hela operationen. När trovärdigheten för DNA-bevis ifrågasätts blir teamet osäkra på vem de kan lita på – och alla tvingas jobba hårt för att avslöja sanningen.

Genesis Lynea och David Caves i Tyst Vittne. Foto: BBC.

Ett nytt fall för bekanta ansikten

Säsongen bjuder på 6 nya avsnitt där vi får sätta tänderna i ett nytt fall tillsammans med en del nya ansikten, samtidigt som många karaktärer återkommer från tidigare säsonger. I rollerna ser vi bland andra Emilia Fox som Nikki Alexander, David Caves som Jack Hodgson, Genesis Lynea som Simone Tyler och Amanda Burton som Sam Ryan.

Alla som gillar kriminaldramaserier, mysterier och klurigt polisarbete kommer antagligen tycka om Tyst Vittne. Dessutom är den onekligen en av Storbritanniens mest långlivade serier med sina drygt 200 avsnitt. 

Även den 24:e säsongen av "Tyst Vittne" finns på SVT Play.

Mer om: Tyst vittne

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL