SVT söker muskulösa killar till ny serie – så ansöker du!

SVT söker muskulösa killar till ny serie – så ansöker du!

  • SVT Play
Filmtopp
15 februari 2023 kl. 10:02
ANNONS
ANNONS

Sugen på att synas i TV-rutan?

SVT arbetar nu på en ny TV-serie och söker just nu manliga skådespelare för större roller. Den som passar deras kriterier ska vara både lång och muskulös.

SVT fortsätter att producera dramaserier i rask takt. Nu har de publicerat en annons hos Stagepool där de efterfrågar män i åldrarna 22 till 30 år.

Närmare bestämt skriver de att de söker killar som är "minst 185 centimeter långa" och att det rör sig om "genomgående roller" i en ny dramaserier.

Den som söker ska också vara "muskulöst" byggd eller "ha anlag" för att "lätt bygga muskler". När det kommer till dialekter letar de framför allt efter de som pratar småländska östgötska och närkingska.

I annonsen skriver du inte ut vilken ersättning som betalas ut, men det är tydligt att de söker fler än en skådespelare. De har även skyltat om att de söker skådespelare på sin Instagram.

Summering av kriterier:

  • Ålder: 22-30 år
  • Längd: Minst 185 cm
  • Muskulöst byggd eller lätt för att bygga muskler
  • Dialekt: småländska, östgötska, närkingska

Så ansöker du

Inspelningen pågår senare i år under sensommaren/hösten och ansökan stängs den 15 mars. Med andra ord är det en månad kvar att bygga muskler och prova sin lycka.

För att ansöka behöver du ha ett premiumkonto hos Stagepool, vilket kostar 249 kronor i månaden. Först då kan du klicka in på annonsen och skicka in din ansökan.

Projektet är än så länge hemligt

När det kommer till projektet i sig skriver SVT att de inte kommer att kunna besvara några frågor om projektets handling. Filmtopp har kontaktat SVT för en kommentar och frågat om vilken typ av serie det rör sig om.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL