Sveriges billigaste och dyraste streamingtjänster

SVT Play testar inlogg – så deltar du i testet

  • SVT Play
Filmtopp
30 november 2022 kl. 15:11

Testa inlogg på SVT Play

SVT Play arbetar med en inloggningsfunktion till streamingtjänsten – något som du kan vara delaktig i om du anmäler dig till testet.

Vill du hjälpa SVT Play att förbättra sin tjänst? Just nu arbetar SVT med en inloggningsfunktion till sin plattform och letar efter individer som vara först ut med att logga in på SVT Play och bidra till att göra användarupplevelsen så bra som den kan bli.

Testet befinner sig i sin inledande fas och görs i skrivande stund endast för Apple TV. Antas du till testpanelen kommer du att kunna logga in på SVT Play. Eftersom det är ett tidigt skede av testprocessen flaggar SVT för att alla delar inte kommer att finnas på plats och det kan komma att uppstå fel av olika slag. Det är också anledningen till att de söker efter deltagare till testpanelen – deltagarens syfte blir att hjälpa till att förbättra inlogget.

Så gör du för att testa inlogg på SVT Play

Om du vill vara delaktig i testet är allt du behöver göra att svara på en enkät för att anmäla dig. Enligt SVT tar den inte mer än 1–2 minuter att besvara. Enkäten hittar du här.

Ett krav för att kunna delta direkt är att du har Apple TV, då inlogget testas för den plattformen under den första fasen. Med det sagt kan du fylla i enkäten och i den meddela att du har en annan typ av enhet, så kommer SVT att höra av sig när testet utökas till att inkludera andra enheter.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL