Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu kan du streama Grace – Död mans fotspår säsong 2

Nu kan du streama Grace – Död mans fotspår säsong 2

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 augusti 2022

Baserad på Peter James kriminalböcker

I dag har den andra säsongen av "Grace – Död mans fotspår" premiär på SVT Play. Perfekt för dig som inte kan få nog av mordutredningar.

Tidigare i dag kunde vi tipsa om att den första säsongen av BritBox-serien Kommissarie Venn har släppts på SVT Play. Nu kan vi även meddela att Grace – Död mans fotspår säsong 2 har släppts på streamingtjänsten. Serien bygger på Peter James bästsäljande kriminalromaner om Roy Grace.

Har du ännu inte sett den första säsongen av serien? Då finns den att streama på BritBox. 

Många är vi som älskar att spendera sommarkvällarna framför spännande mordmysterier på TV:n. Den andra säsongen består av tre fristående avsnitt. I det första följer vi Kommissarie Roy Grace och hans team som utreder mordet på Katya Bishop, som hittats död i sitt hem i Brighton. Huvudmisstänkt är hennes man, Kit Bishop, en framgångsrik entreprenör. Kit Bishop framstår som en hängiven och sörjande make och hävdar sin oskuld, men Grace anar att något inte står rätt till. 

I Grace – Död mans fotspår säsong 2 ser vi John Simm, Richie Campbell och Rakie Ayola med flera. I dagsläget finns två av den nya säsongens tre avsnitt att streama. Det sista släpps under natten till fredagen den 5 augusti.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL