Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
St Aidans sjukhus säsong 2 – detta vet vi

St Aidans sjukhus säsong 2 och säsong 3 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022

Kommer det fler säsonger av St Aidans sjukhus?

Har du fastnat för "St Aidans sjukhus" på SVT Play? Då är du säkerligen nyfiken på hur det ser ut när den första säsongen är avslutad. Filmtopp har tagit reda på om det kommer fler avsnitt framöver.

LÄS OCKSÅ:

Gillar du sjukhusserier och 60-talet, så är St Aidans sjukhus den perfekta serien för den. I detta sjukhusdrama beger vi oss nämligen till 60-talet för att följa patienterna och personalen på St Aidan's Royal Free Hospital i Yorkshire. Där får vi ta del av många spännande livshistorier som bjuder på både glädje och sorg.

St Aidans sjukhus är ursprungligen från 2003, men det är många som har fått upp ögonen för serien först nu, i samband med att den kommit till SVT Play.

Men hur ser det ut efter den första säsongen? Finns det fler säsonger och kommer de till SVT Play?

När kommer St Aidans sjukhus säsong 2 och säsong 3?

Goda nyheter – det är redan spikat att det kommer åtminstone två ytterligare säsonger av St Aidans sjukhus till SVT Play. Det sista avsnittet på säsong 1 blir tillgängligt den 31 januari och redan samma dag kommer de två första avsnitten av säsong 2 att göras tillgängliga. Därefter kommer du inte heller att behöva vänta länge på säsong 3, som har premiär på SVT Play redan på alla hjärtans dag, den 14 februari.

Totalt finns det 8 säsonger av St Aidans sjukhus och förhoppningsvis kommer vi att få se även de efterföljande säsongerna på SVT Play framöver.

NÄSTA ARTIKEL