Snart har Anikrundan 2023 premiär – alla städer och orter som besöks

Snart har Anikrundan 2023 premiär – alla städer och orter som besöks

  • SVT Play
Filmtopp
23 januari 2023 kl. 19:01

Allt om den nya säsongen

Det närmar sig premiär för "Antikrundan" 2023 på SVT och SVT Play. Här är listan med alla städer och orter som besöks i den nya säsongen.

Om bara några dagar är det dags för Antikrundan 2023 med Anne Lundberg och experterna som reser runt i landet och möter människor. Tillsammans ska de värdera antika föremål. värderade. Nu kan vi presentera de städer och orter som den nya säsongen av Sveriges mest populära faktaprogram tar oss till. 

Dags för Antikrundan 2023 premiär – så inleds nya säsongen

I genomsnitt kollar 1,5 miljoner tittare på programmet som nu är inne på sin 34:e säsong. I den kommande säsongspremiären möter de kvinnan från Norrvikens trädgårdar i Båstad,  som köpte en loppistavla för att använda som målarduk – och loppistavlan visade sig vara en dyrgrip. Vidare värderas skrotskulpturer, tavlor av Halmstadgruppen och Nobelpristagare. Och kan det finnas ett värde i utemöbler?

Snart har Anikrundan 2023 premiär – alla städer och orter som besöks
Ur första avsnittet av "Antikrundan" 2023. Foto: SVT.

I det andra avsnittet besöker vi Munktellmuseet i Eskilstuna och möter tjejen som köpt en tavla på loppis, som visar sig vara ett bra köp. En tavla i present av svärmor får ägaren att tappa hakan och en blåvit Kinavas konstateras vara 1600-tal och värd en hel del. Och vem vill inte ha en apparat "för bröstens förskönande"? Fortsättningsvis besöks Borås, Strömstad och ytterligare orter. 

Alla städer som besöks i Antikrundan 2023

  • Båstad
  • Eskilstuna
  • Borås
  • Strömstad
  • Virserum
  • Skellefteå

"Antikrundan" 2023 har premiär på SVT torsdagen den 26 januari klockan 20:00, och på SVT Play samma dag. Nya avsnitt varje vecka till och med den 16 mars. Sammanlagt får vi 12 avsnitt.

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL