Snart har nya brittiska kriminalserien Sherwood premiär

Sherwood säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 26 januari 2023 kl. 14:32 | Publicerad 25 januari 2023 kl. 18:00

Återvänder polischefen Ian St Claire för att lösa fler brott?

Nu finns alla avsnitt av den nya brittiska kriminalaren att streama på SVT Play. Kommer vi att få se Sherwood säsong 2? Här är allt vi vet om en fortsättning.

Det nya kriminaldramat som bygger på verkliga händelser tar vid när två människor dödas i ett industrisamhälle nära Sherwoodskogen. Samtidigt som gamla sår slits upp på nytt, måste den lokala polischefen Ian St Claire och Londonpolisen Kevin Salisbury göra vad de kan för att knäcka mordfallen. 

Har du sett alla avsnitt på SVT Play och nu undrar vad statusen är gällande Sherwood säsong 2? Filmtopp har sökt nätet efter svar, och kommer med goda nyheter.

Sherwood säsong 2 – Detta vet vi
Foto: BBC One.

En andra säsong av Sherwood är bekräftad sedan en längre tid tillbaka, och det ser inte ut att behöva dröja särskilt länge innan vi får ta del av den. Serien gjorde nämligen stor succé när den släpptes i Storbritannien i somras, vilket fick BBC att illa kvickt skrida till verket och förnya den med en till säsong. 

När kommer Sherwood säsong 2?

Ännu har vi inget premiärdatum att dela med oss av vad gäller fortsättningen på serien, men vi förstår det som att produktionen arbetar hårt för att kunna leverera den snarast. Vi skulle förmoda att den precis som första säsongen släpps under sommaren. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Sherwood" säsong 2.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL