Serien om Sunes familj tillbaka – premiärdatum för Familjen Andersson säsong 2

Serien om Sunes familj tillbaka – premiärdatum för Familjen Andersson säsong 2

  • SVT Play
Axel Diedrichs
07 juli 2024 kl. 13:15

Fortsättningen släpps på lördag – och bjuder på stjärngäster

Lördagen den 13 juli är det premiär för "Familjen Andersson" säsong 2 med Filip Berg och Liv Mjönes som Sunes föräldrar.

Det svenska folket kan inte få nog av Sune och hans närmaste. I Familjen Andersson säsong 2 fortsätter de att försöka få ihop vardagspusslet i den lilla staden Glimmerdagg.

När vi återser gänget har barnen åldrats ett år, men det märks inte direkt på deras beteende. Samtidigt börjar Karin ett nytt jobb som visar sig vara helt annorlunda från hennes tidigare arbetsplats på biblioteket. Samtidigt försöker pappa Rudolf vänja sig vid att hon tjänar mer än honom.

Seriens andra säsong tar in en rad bekanta ansikten, inte minst Ellen Bergström, Hampus Nessvold och Christina Schollin. Vidare återser vi Filip Berg, Liv Mjönes, Per Andersson, Julia Dufvenius och Olle Einarsson, som spelar Sune. 

Serien om Sunes familj tillbaka – premiärdatum för Familjen Andersson säsong 2
Foto: SVT.

Då har Familjen Andersson säsong 2 premiär

Missade du den första säsongen av serien? Då kan du streama den i sin helhet på SVT Play. Familjen Andersson utspelar sig i Sunes universum, men här är hela familjen huvudpersoner, vilket gör att serien har stor igenkänning både för barn och vuxna. Bakom TV-serien står samma producenter som gjort de senaste sex filmerna, Patrick Ryborn och Linus Stöhr Torell. Regisserar gör Annika Appelin.

Den andra säsongen av "Familjen Andersson" har premiär på SVT Play lördag den 13 juli. Sändningstid på SVT1 är klockan 20:00. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL