Se trailern till julkalendern 2021

Se trailern till julkalendern 2021

  • SVT Play
Filmtopp
03 november 2021 kl. 13:11

Fira in julen med familjen Knyckertz

Den första december är det dags att ta del av nya julkalendern med Gizem Erdogan, David Sundin, Axel Adelöw och Paloma Grandin. Nu kan vi se seriens trailer.

MER LÄSNING:

Allt ställs på sin spets i familjen Knyckertz när julen närmar sig. Mormor Stulia ska få komma ut ur finkan dagen före julafton och Ture är överlycklig över att hela familjen äntligen kan fira en jul tillsammans. En riktigt mysig familjejul! Samtidigt hittas en mycket värdefull julstjärna, Rosen från Sinai, som varit försvunnen i över 100 år. Mamma Fia ser sin chans att göra århundradets kupp. Ture inser att han måste försöka stoppa sin familj från att stjäla stjärnan, en jul i finkan är verkligen inget han önskar sig i julklapp. Klarar Ture av att stå upp för den han är och stoppa sin tjuvaktiga familj? Och får de en mysig familjejul tillsammans som Ture önskar sig?  

Se trailern till En hederlig jul med Knyckertz här:

"En hederlig jul med Knyckertz" har premiär i SVT onsdag den 1 december. Sändningstider: vardagar 7.15 och 18.45, helger 8.45 och 18.45 SVT1 och SVT Barn. SVT Play 02.00.

NÄSTA ARTIKEL