Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Saknad, aldrig glömd säsong 5

Saknad, aldrig glömd säsong 5 – Detta vet vi!

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 oktober 2021

Hur ser framtiden ut för den älskade serien?

Den brittiska mordserien "Saknad, aldrig glömd" rullar nu på SVT Play. I dag släpps sista avsnittet för den här gången och vi siar i spåkulan för att se om det kommer mer. Detta vet vi om "Saknad, aldrig glömd" säsong 5.

Sedan 2015 har den brittiska serien Saknad, aldrig glömd underhållit och fängslat oss. Med ett betyg på 8,3/10 på IMDb räknas den som högt ansedd, vilket knappast förvånar någon av oss.

I dag släpptes det sista avsnitten av den fjärde säsongen på SVT och många hör av sig till oss och undrar om vi har fått se det sista av våra utredare eller om de kommer tillbaka i Saknad, aldrig glömd säsong 5.

Det finns mer att berätta

Den goda nyheten är kort och gott att den femte säsongen är bekräftad och att den släpps redan nästa år. Det innebär alltså att vi skonas från en ytterligare treårsperiod, som det var mellan säsong tre och fyra.

MER LÄSNING: 10 deckare att streama

Precis som i de tidigare avsnitten kan vi förvänta oss att Cassie Stuart och  Sunny Khan kommer att fortsätta att utreda historiska mordgåtor även i fortsättningen. Vilka mord som kommer upp på tapeten vet vi däremot inte.

Exakt premiärdatum för Saknad, aldrig glömd säsong 5 har vi inte i dagsläget. Men rimligtvis släpps den nya säsongen någon gång under våren 2022.

NÄSTA ARTIKEL