Premiär för Veckans ord med Kristian Luuk säsong 2

Premiär för Veckans ord med Kristian Luuk säsong 2

  • SVT Play
Filmtopp
21 mars 2022 kl. 16:54

Dags för nästa runda med Kristian Luuk

Nu smäller det! Snart är det dags för "Veckans ord med Kristian Luuk" säsong 2 att ha premiär på SVT. Förbered dig på orden som står i centrum.

Veckans ord med Kristian Luuk är tillbaka igen! Programmet går in på djupet med ett specifikt ord per avsnitt. Tillsammans med kända gäster och experter, som alla på ett eller annat sätt har en relation till det utvalda ordet, utforskas dess alla tänkbara betydelser och förgreningar och överraskningarna är många.

I studion möter vi gäster så som Henrik Schyffert som berättar om vardagsproblemen han stöter på som färgblind, fotbollsspelaren Andreas Granqvist om smeknamnet "Granen", doktor Mouna Esmaeilzadeh som tror att vi snart kan bli flera hundratals år gamla, konstnären Sara Vide Ericson som vet allt om blått i konstens värld och Yoga Girl, Rachel Bråthén, som kramar om sitt favoritträd varje morgon.

Orden i Veckans ord säsong 2

I säsong två av det populära programmet står följande ord i centrum:

  • Mamma
  • Flygplan
  • Träd
  • Hår
  • Tid
  • Blå

På fältet ger sig Kristian ut för att ta reda på vad folket på gatan tänker på när de får höra Veckans Ord, hur går man till exempel till väga för att gå med i 10 000-metersklubben på ett flygplan? Självklart djupdyker han i även i varje ord och utsätter sig själv för bland annat motorsågar och höga höjder som arborist för en dag, livet som åttabarnsförälder, en dag i blåmögelostfabriken och som stödperson vid en hårtransplantation.

Veckans Ord är programmet där du ena veckan får se när Kristian följer med kungens urmakare en dag på slottet, för att i nästa få reda på hur Anders Bagge botade sin flygrädsla eller i vilka situationer Penny Parnevik tycker att mamma Mia är som allra pinsammast.

Veckans ord med Kristian Luuk har premiär fredag 25 mars kl 21.00 i SVT1.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL