Premiär för skräckkomedin Wreck på SVT Play

Premiär för skräckkomedin Wreck på SVT Play

  • SVT Play
Sofie Landgren
22 mars 2023 kl. 18:03

Skräckkomediserie i sex delar

Jamie mönstrar på kryssningsfartyget Sacramentum för att ta reda på vad som verkligen hände hans försvunna syster. Ombord härjar en blodtörstig knivmördare med ankmask som sätter skräck i den unga besättningen.

Wreck, skräckkomeniderie på SVT Play
Foto: BBC.

Skräckkomedi på kryssningsfartyg

Nu kommer serien "Wreck" till SVT Play. Jamie Walshs (Oscar Kennedy) syster påstås ha begått självmord ombord på kryssningsfartyget där hon jobbade. Jamie tror inte att det är sant och tar därför ett jobb på fartyget, under falskt namn, för att ta reda på vad som verkligen har hänt.

Snabbt inser han att livet ombord inte bara består av arbete, och när en person i ankmask börjar knivmörda de anställda ombord får han och hans kompisar något helt annat att tänka på. 

Wreck, skräck-komedi-serie på SVT Play
Foto: BBC.

Spänning och skräck blandat med humor

Ombord på megakryssningsfartyget Sacramentum infiltrerar den 20-åriga nyrekryten Jamie den 3 000 man starka besättningen i ett desperat försök att hitta sin försvunna syster, som arbetade ombord på samma fartyg under en tidigare säsong, tills hon plötsligt försvann mitt under charterresan.

Väl på båten blir han vän med Vivian Lim, som också jobbar där efter att ha flytt från sin homofobiska familj. Samtidigt ombord härjar en blodtörstig knivmördare med ankmask som sätter skräck i den unga besättningen. Wreck är skapad av Ryan J. Brown, regisserad av Chris Baugh och består av 6 avsnitt.

Samtliga avsnitt av serien "Wreck" släpps på SVT Play torsdag den 23 mars, missa inte detta!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL