Premiär för Komiker utan gränser (säsong 1)

Premiär för Komiker utan gränser (säsong 1)

  • SVT Play
Filmtopp
16 september 2022 kl. 13:09

Pinsamt värre när komikerna tar sig an gränslösa utmaningar

Pernilla Wahlgren, Kristina "Keyyo" Petrushina, Per Andersson och David Batra är alla med i det nya humorprogrammet "Komiker utan gränser" som idag har premiär.

I dag är det premiär för den nya komediserien Komiker utan gränser på SVT Play där det vankas knäppas tävlingar. I den första säsongen ser vi Pernilla Wahlgren, Kristina "Keyyo" Petrushina, Per Andersson och David Batra ta plats under ledning av Robin Paulsson.

Premiär för Komiker utan gränser (säsong 1)
Foto: SVT.

I det nya programmet ska de oblyga komikerna utföra olika mer eller mindre jobbiga utmaningar på allmänna platser i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Det görs inför dolda kameror och med folk på stan. Det kan till exempel handla om att försöka få in ett gigantiskt ballongknippe i en taxi, få någon att hålla dem i handen och sjunga en sång när de går över gatan eller att få smaka av nån annans mat på en restaurang. I podden Wahlgren & Wistam har Pernilla flera gånger pratat om Komiker utan gränser. Bland annat har hon berättat om när de gick fram och kramade folk på gatan i Oslo utan att säga något till dem. 

Programmet har också en studiodel som sedan visar komikerna de utmaningar de tagit sig an. Då får de poäng och kommenterar allt märkligt som de har varit med om under inspelningarna. 

Avsnitten släpps på fredagar på SVT Play och visas på söndagar i SVT1 . 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL