I min dotters namn. Foto: SVT Play

Premiär för I min dotters namn

  • SVT Play
24 maj 2022 kl. 16:05

Nytt brittiskt mordpussel för SVT:s publik

Det Liverpoolbaserade kriminaldramat "I min dotters namn" har premiär i dag på SVT Play. Här är allt du behöver veta om serien!

Miniserien I min dotters namn (Redemption) är skapad av Sean Cook (The Last Ship, 2017) och i roller syns bland andra Paula Malcomson (Hunger Games, 2012), Abby Fitz (The Cellar, 2022) och Evan O'Connor (Dating Amber, 2020). 

Handlingen i kriminaldramat kretsar kring D.I. Collette Cunningham (Malcomson) som har stor respekt inom Merseyside poliskår i Liverpool tack vare sin hängivenhet och hårda inställning i jobbet.

Hon verkar nästa orubblig på grund av sin hårdhet, men när hon får ett samtal från polisen i Dublin efter att en ung kvinnas kropp har upptäckts och Collette står som närmast anhörig, rubbas hennes hårda lager. Den avlidne kvinnan visar sig nämligen vara Collettes dotter som försvann för 20 år sedan.

SVT har rättigheterna till denna miniserie på sex avsnitt á 45 minuter och är därför ensamma i Sverige med att få visa den. "I min dotters namn" har premiär i dag och kan ses på SVT Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL