Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Allt för Sverige

Premiär för Allt för Sverige 2022

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 januari 2022

Nu är amerikanarna tillbaka i den svenska TV-rutan

I dag är det premiär för den efterlängtade, nya säsongen av "Allt för Sverige". Programmet består av åtta avsnitt varav det första nu finns tillgängligt på SVT Play.

En av SVT:s stora succéer är tillbaka. Efter ett ovanligt långt uppehålla är det nämligen dags för Allt för Sverige att ha premiär på SVT 1 klockan 20.00 i dag. Den som inte kan bärga sig hittar det första avsnittet redan nu på SVT Play.

Senaste vi fick ta del av nya avsnitt av Allt för Sverige, var så länge sedan som 2019 och anledningen att det har dröjt ända tills nu beror på coronavirusets olika vågor.

Gigantisk publikframgång

Att den nya säsongen är efterlängtad råder det inga tvivel om, enligt SVT är Allt om Sverige mer populärt än framgångar som Vår tid är nu och Så mycket bättre. Runt 1,5 miljoner tittar ser varje avsnitt.

Dessvärre får vi uppmana er att njuta av den här säsongen extra mycket, i julas blev det klart att ett nytt uppehåll för Allt om Sverige väntar. Även denna gången på grund av coronaviruset.

– Vi kommer inte att spela in igen och sända Allt för Sverige på sin riktiga slottid som är i höst utan då kommer vi att vänta och jag har inte fått något beslut på när det ska spelas in, säger Clara Mannheimer, exekutiv producent för Allt för Sverige, till Aftonbladet.

Anders Ludin kommenterar

Programledaren Anders Ludin är besviken över beskedet:

– Det känns jättetråkigt, jag hade verkligen velat spela in i sommar. Så det är klart jag är besviken att det inte blir av. Men jag kan förstå hur de resonerar, förutsättningsvis att programmet kommer tillbaka. Jag hoppas det blir en elfte säsong för jag älskar verkligen Allt för Sverige, säger Ludin till Aftonbladet.

Förhoppningsvis blir väntan inte lika lång den här gången, men för stunden är den nästkommande säsongen av Allt för Sverige uppskjuten på obestämd tid.

Allt för Sverige säsong 10 finns nu att streama på SVT Play.

NÄSTA ARTIKEL