Inga fler säsonger av Leif och Billy?

Positiva beskedet runt Leif & Billy – fortsätter nästa år

  • SVT Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 28 augusti 2023 kl. 14:18 | Publicerad 22 augusti 2023 kl. 12:02

Ännu lever bröderna Öhman i högsta grad

Många vill se SVT-serien "Leif & Billy" komma tillbaka. Det är fullt möjligt då Alfred Svensson och Klas Eriksson fortsätter spela karaktärerna i deras show som nu får nya datum för 2024.

Efter uppgifter till Filmtopp tidigare i sommar gick Alfred Svensson, som spelar den yngsta brodern Öhman, ut med att serien Leif & Billy tar paus. Detta på hans och nära kollegan Klas Erikssons initiativ. Det är sedan tidigare känt att de kör en lång vända med teaterföreställningen Gud förbannat vilken jävla show som drar i gång i höst. Nu står det klart att de fortsätter med showen en bra bit in på 2024 med hela 24 nya datum.

Att Svensson och Eriksson fortfarande vill fortsätta att jobba med sina karaktärer borde tas som ett positivt besked för alla som hoppas på att få se serien göra comeback. 

Positiva beskedet runt Leif & Billy – fortsätter nästa år
Klas Eriksson och Alfred Svensson som bröderna Öhman. Foto: SVT.

Positiva beskedet runt Leif & Billy – fortsätter nästa år

På måndag får vi veta om den senaste säsongen av Leif & Billy prisas på Kristallen. 2020 vann serien en statyett för Årets humorprogram. Inte långt där efter, närmare bestämt torsdagen den 28 september, är det premiär för Gud förbannat vilken jävla show Scalateatern i Stockholm. Drygt en månad inför premiären är varje föreställning är slutsåld. Det enorma intresset har lett till att man på sajten Leifochbilly.se meddelar att man nu adderar 24 nya datum för att viga in det nya året. 

Har du missat att föreställningen överhuvudtaget är på väg, eller bara hemskt gärna vill se den flera gånger? Då kan du boka biljetter till vårens föreställningar som går av stapeln den 11 januari. Biljettlänk hittar du här

För de dedikerade fansens del verkar showen vara ett måste att se. Den beskrivs som en kaotisk humorföreställning som äger rum i brödernas egna urflippade och stökiga värld. Inte bara är den fylld med roliga sketcher, sånger, och igenkänning för fansen, utan också emotionella partier som är tänkta att överraska.

Biljetterna till Leif & Billy-showens vårdatum släpps på torsdag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL