Our Girl säsong 4 – detta vet vi

Our Girl säsong 4 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 30 november 2022 kl. 17:11 | Publicerad 29 november 2022 kl. 17:11

Får vi se mer av Our Girl?

"Our Girl" är en serie som just nu går varm på SVT Play. Den tredje säsongens andra halva kom ut på streamingtjänsten i slutet av november och nu är vi givetvis nyfikna på om det blir även en säsong 4 framöver?

"Our Girl" är den brittiska serien som riktar strålkastarljuset mot de kvinnliga sjukvårdarna inom den brittiska armén, främst med Georgie Lane (Michelle Keegan) som utgångspunkt.

Över tre actionfyllda och dramatiska säsonger har vi fått följa henne och soldaterna i "Sektion 2" in i krigsdrabbade områden. I den andra delen av säsong tre är det Nigeria, Belize och Bangladesh som har varit handlingarnas centrum, efter att den första delen tog oss till Nepal. Samtidigt som Georgie och de andra ställs inför både fysiska och psykiska utmaningar i arbetet, måste de samtidigt ta ställning till sina familjeliv.

Det gripande militärdramat har lockat till sig en hel del tittare på SVT Play och med det i åtanke har Filmtopp försökt ta reda på hur framtiden ser ut för serien. Blir det en Our Girl säsong 4?

När kommer Our Girl säsong 4?

För den som hoppas på ytterligare säsonger av Our Girl finns det mycket att se fram emot. Faktum är att den tredje säsongen av serien hade premiär redan hösten 2017 och det finns redan en existerande säsong 4 på marknaden. BBC-produktionens fjärde säsong hade premiär i Storbritannien under våren 2020 och existerar med andra ord redan nu.

Trots de goda nyheterna har vi ingen exakt tidsplan för när den fjärde säsongen kan tänkas bli tillgänglig för streaming på SVT Play. Våra förhoppningar är dock att det inte kommer att dröja alltför länge, med tanke på att den finns redo att distribueras till den svenska marknaden. En prognos är att SVT låter den tredje säsongen landa i några veckor, innan de tillgängliggör säsong 4 någon gång i början av 2023 eller tidigt på våren 2023.

Fortsätter tittare att klicka igång serien med samma frenesi kan vi åtminstone garantera att Our Girl säsong 4 kommer att hitta till oss förr eller senare.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL