Nu är norska succéserien SKAM tillbaka på SVT

Nu är norska succéserien SKAM tillbaka på SVT

  • SVT Play
Sofie Landgren
04 mars 2024 kl. 11:03

Den ikoniska ungdomsserien har återvänt

Nu är den norska ungdomsserien om vänskap, kärlek, sex, svek, alkohol och fest äntligen tillbaka på SVT Play!

SKAM är tillbaka på SVT
Foto: NRK/SVT.

Nu kan du streama "SKAM" (säsong 1) på SVT Play

Nu har ungdomsserien från 2015, som tog hela norden med storm efterlängtad comeback på SVT. SKAM är en norsk ungdomsserie om vänskap, kärlek, sex, svek, alkohol och fest.

Serien riktar sig främst till ungdomar 15 år och äldre. Det första avsnittet är ett av de mest sedda enskilda avsnitten på NRK TV någonsin. Serien har setts av över 1 miljon människor i Norge, och när det första avsnittet på säsong tre släpptes såg nästan en halv miljon personer på det under det första dygnet. 2015 blev SKAM utsedd till bästa TV-serie av NATT&DAG. Serien vann fem priser under Gullruten 2016: Bästa TV-drama, Bästa nya programserie och Årets nyskapning samt priser för Bästa klipp TV-drama (Ida Vennerød Kolstø) och Årets innovation (Julie Andem och Mari Magnus).

Säsong 1 innehåller sammanlagt 11 avsnitt. Säsongen kretsar kring Eva Mohns liv och utspelar sig under första terminen på gymnasiet och Evas kompisgäng formas genom att hon lär känna Noora, Vilde, Sana och Chris. En stor del av säsongen handlar om Evas turbulenta förhållande med pojkvännen Jonas.

SKAM är tillbaka på SVT
Foto: NRK/SVT.

Samtliga avsnitt släpps

Från och med den 4 mars kan du ta del av samtliga avsnitt av säsong 1, men även de resterande säsongerna kommer till SVT Play.

  • SKAM (säsong 1) – premiär 4 mars
  • SKAM (säsong 2) – premiär 11 mars
  • SKAM (säsong 3) – premiär 1 april
  • SKAM (säsong 4) – premiär 17 april

Missa inte ungdomsserien "SKAM" som har efterlängtad comeback på SVT Play den 4 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL