Mycket dramatik väntar i Bror säsong 2 – då har den premiär

Mycket dramatik väntar i Bror säsong 2 – då har den premiär

  • SVT Play
Axel Diedrichs
17 februari 2024 kl. 14:02

Allt om den nya säsongen

Hur hanterar man sorgen efter en nära vän och hur mycket ansvar kan man ta på sig utan att krascha? Snart har Bror säsong 2 premiär på SVT.

I den nya säsongen av Bror fortsätter vi att följa killgänget bestående av Noah, Zacke, Basse och Amir, som lever tillsammans i en avsides belägen by i Skåne. Deras tillvaro kantas av fester, dramatik och kärlek, men allt förändras när en av dem plötsligt går bort. Hur hanterar man sorgen efter en nära vän och hur mycket ansvar kan man ta på sig utan att krascha?  Det är de dramatiska frågorna som driver fortsättningen på SVT:s serie.

Emma (Dia Jovanovic) och Zacke (Mio Linnér Edman). Foto: Rasmus Eriksson/SVT.

Då har Bror säsong 2 premiär på SVT

Ja, mycket dramatik väntar när ungdomsserien återvänder för en ny vända. Så här lyder de kommande avsnittens officiella synopsis:

Huvudpersonen Noah, som går sista terminen på gymnasiet. Han bor i Eslöv med sin mamma som är sjukskriven samt sin halvbror Manne, som är inblandad i småkriminalitet. När Manne börjar falla djupare ner i missbruket och skulderna börjar växa i en rasande takt, tvingas Noah fatta ett beslut som får konsekvenser för dem alla. I kaoset som uppstår korsar Noah vägar med Jackie. Deras relation börjar som en bruten men ändå vacker kärlekshistoria. Noah kämpar för att rädda både sin familj och sitt förhållande, men hur mycket ansvar kan en 18-åring egentligen bära utan att krossas?

– Min förhoppning är att de unga killar som ser Bror ska känna att det är okej att snacka om saker, att det faktiskt kan bli bättre när man vågar dela det som är tufft. Vi vill lyfta frågor om vilka konsekvenser de beslut man tar i unga år kan få, säger seriens manusförfattare Hanna Lagerberg.

I rollerna ser vi Anton Annerfeldt (Noah), Ella Rappich (Jackie), Mio Linnér Edman (Zacke), Enzo Tonning (Basse), Sophia Martinsson, Kian Razmi (Amir), Dia Jovanovich, Håkan Bengtsson, Anja Lek Paulsson och Hans Synnestved Jensen med flera.

Se trailern till den kommande säsongen här:

"Bror" säsong 2 har premiär på SVT Play den 28 februari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL