Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mood säsong 2 – Detta vet vi

Mood säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 november 2022

Återvänder ungdomsdramat?

Nu kan vi se samtliga avsnitt av BBC Threes ungdomsdrama på SVT Play. Men kan vi räkna med att få se "Mood" säsong 2? Filmtopp har grävt efter svar.

I serien som bygger på en pjäs av Nicôle Lecky följer vi wannabe-sångerskan Sasha som blir utslängd av sina föräldrar, och introduceras för influencer-världen och alla dess baksidor. Många har svepts med av dramat och undrar ifall vi får se Mood säsong 2. Filmtopp har tittat närmare på saken, och i skrivande stund verkar det långt ifrån säkert att vi får en uppföljare.

Mood säsong 2 – Detta vet vi
Foto: BBC Three.

Där vi står just nu, så är inte en andra säsong av Mood på väg. Serien är flaggad som en miniserie, och därmed formad för att endast bestå av en säsong. Detta har att göra med att den berättar färdigt den pjäs som den bygger på, Superhoe, från början till slut. Sedan seriens internationella premiär i februari har ingenting rört på sig. Så även om det säkerligen går att hitta vägar till en uppföljare, råder vi dig att inte hålla andan efter en till säsong. 

Ny serie istället för Mood säsong 2?

Nej, som det ser ut kommer vi inte att få en andra säsong av Mood, men skaparen Nicôle Lecky, som även spelar huvudrollen Sasha, uppges arbeta på en ny serie som behandlar aktuella ungdomsteman. Kanske kan den ersätta ditt behov av serien. Men enligt de få uppgifter som finns om projektet, verkar Lecky då vilja regissera snarare än skådespela. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad Lecky hittar på härnäst. Vem vet, kanske besegrar "Mood" oddsen och kommer tillbaka. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL