MISSA INTE: Nya avsnitt av Tyst vittne på SVT – favoriten är tillbaka

MISSA INTE: Nya avsnitt av Tyst vittne på SVT – favoriten är tillbaka

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
03 juli 2024 kl. 13:58

Långköraren kör vidare

Den eviga favoriten "Tyst vittne" är tillbaka med SVT Play med en ny säsong, den 26:e i ordningen. Nytt avsnitt varje onsdag hela sommaren.

SVT fortsätter att förgylla vår sommar med nya avsnitt av existerande tittarfavoriter. Senast ut är en ny säsong av den brittiska kriminalserien Tyst vittne. Den prisbelönta succén har rullat sedan 1996 och det är den 26:e (!) säsongen som nu har kommit.

Säsongen hade ursprungligen premiär i början av 2023 och har nu hittat till SVT Play. Totalt består säsong 26 av 10 avsnitt och ett nytt avsnitt släpps varje vecka hela sommaren fram till och med den 4 september. Samtliga avsnitt är cirka 60 minuter långa.

LÄS OCKSÅ: Nya kriminalserier på SVT sommaren 2024

MISSA INTE: Nya avsnitt av Tyst vittne på SVT – favoriten är tillbaka
Foto: BBC Studios/SVT.

"Tyst vittne" är ett kriminaldrama som följer en grupp experter inom rättsmedicin som hjälper till med att lösa utmanande brottsfall. Seriens frontfigur är Emilia Fox som karaktären Nikki. I den nya säsongen på SVT fastnar hon bland annat i maffians nät, samtidigt som svar måste hittas gällande nya dödsfall. Fallen som kräver svar involverar en lastbil med flera lik, en död man på en musikfestival och en borgmästares död.

Andra medverkande i serien är David Caves, Aki Omoshaybi och Alastair Michael m.fl. Serien produceras av BBC Studios.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL