MISSA INTE: Ny säsong av "The Bay" (säsong 5) nu på SVT Play

MISSA INTE: Ny säsong av "The Bay" (säsong 5) nu på SVT Play

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
27 juni 2024 kl. 11:00

Nya avsnitt av den populära brittiska deckaren

Du har väl inte missat att en ny säsong av den uppskattade kriminalserien "The Bay" har hittat till SVT Play? Nu kan du streama säsong 5 av serien.

Sedan början av april har SVT Play storsatsat på den brittiska kriminalserien The Bay. Seriens första säsong släpptes på streamingtjänsten den 1 april och följdes sedan upp av ytterligare två säsonger innan månaden var över. Deckarserien blev snabbt en favorit på SVT och under maj och juni har den fjärde säsongens avsnitt portionerats ut.

Den fjärde säsongen gick i mål med sitt sjätte avsnitt den 19 juni, men lyckligtvis för alla fans fanns det mer att se fram emot därefter – och SVT har sett till att vi slipper en lång och plågsam väntan på den femte och senaste säsongen.

The Bay säsong 5 hade premiär med sitt första avsnitt på SVT Play den 26 juni. Ett nytt avsnitt släpps nu i veckan fram till och med säsongsavslutningen den 31 juli.

LÄS OCKSÅ: Nya kriminalserier på SVT Play sommaren 2024

The Bay säsong 5
Foto: Jonathan Birch/ITV.

Nu finns The Bay säsong 5 på SVT Play

Den uppskattade brittiska kriminalserien The Bay tar oss med till den lilla kuststaden Morecambe Bay, där en skicklig kriminalinspektör löser kniviga brottsfall samtidigt som hon försöker bevara balansen i sitt personliga liv.

I de senare säsongerna är det Jenn Townsend (Marsha Thomason) som är Morecambe-polisens utredare i fokus och i den femte och senaste säsongen återvänder hon till jobbet efter sin pappas bortgång. Sorgebearbetningen tvingas hon lägga åt sidan när nya fall måste redas ut.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL