Måns Möllers pinsamma misstag i SVT – försöker ragga upp minderåriga

Måns Möllers pinsamma misstag i SVT – försöker ragga upp minderåriga

  • SVT Play
Sofie Landgren
23 mars 2024 kl. 10:03

"Jag går på småtjejer i Baden-Baden"

Veckans avsnitt av "Komiker utan gränser" i SVT bjuder i vanlig ordning på en hel del pinsamma stunder. En som råkar ut för den värsta typen av "skämskudde-ögonblick" är komikern Måns Möller som väljer helt fel typ av målgrupp under ett av kvällens uppdrag.

Måns Möller i Komiker utan gränser i SVT
Foto: SVT.

Måns Möllers pinsamma miss i "Komiker utan gränser"

Under veckans avsnitt av underhållningsprogrammet Komiker utan gränser tävlar Måns Möller, Malin Olsson, Filip Dikmen, Cissi Forss, Anis Don Demina och programledare Robin Paulsson i vem som är bäst på att skämma ut sig. Ett av kvällens uppdrag är att deltagarna i par om två ska spela varandras ex, där utmaningen är att få en tysk att spela den nya partnern för att göra den andra svartsjuk. Det par som lyckas få en främling att spela med längst vinner. 

"Vi är alla minderåriga..."

Måns och Cissi blir indelade i ett par och det är när det är Måns tur att försöka hitta någon att spela hans nya partner som det blir fel. Han går nämligen fram till tre minderåriga tjejer och förklarar lite försiktigt att hans ex-flickvän är på väg och frågar om någon av tjejerna kan tänka sig ställa upp och axla rollen som hans nya partner, en fråga som får allt annat än positiv respons.

– Nej, nej, nej tack, du kanske borde fråga någon annan, någon äldre, vi alla är minderåriga... säger tjejerna på engelska samtidigt som de skakar på huvudet.

Måns ser märkbart generad ut när han får sitt svar och man riktigt ser att deras ålder var en detalj han helt hade missat och att stämningen tack vare det blev outhärdligt stel.

– Okej, jag är ganska desperat. Jag går på småtjejer i Baden-Baden, det här är bland det värsta jag har gjort i mitt liv, säger Måns samtidigt som han tar sig för pannan och går iväg.

Måns Möller i komiker utan gränser
Foto: SVT.

Byter tacksamt nog åldersgrupp

Efter att Måns insett vilken otrolig miss han gjorde genom att fråga minderåriga tjejer om de kan tänkas ställa upp på att vara hans flickvän så byter han tacksamt nog taktik för sitt andra försök och frågar en äldre dam om hon kan tänka sig spela rollen istället.

Missa inte "Komiker utan gränser" i SVT1 och på SVT Play lördag 20.00

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL