Premiär för På Spåret 2022/2023 – alla deltagare, grupper och husband

Kristian Luuks vändning runt På spåret: ”Känns extra roligt”

  • SVT Play
Axel Diedrichs
27 januari 2024 kl. 17:01

Fortsätter minst ett år till

Kristian Luuk har flaggat för att han snart slutar med "På spåret", men nu verkar det som att han hittat ny gnista i att göra programmet.

Tillsammans med Fredrik Lindström har Kristian Luuk lett SVT:s frågesportprogram På spåret i hela 16 säsonger och därmed passerat Ingvar Oldsberg med antalet inspelade avsnitt. Den senaste tiden har han flaggat för att han överväger att sluta och att det "nog vore för allas bästa" om han och Lindström gav över stafettpinnen till någon annan.

Kristian Luuks vändning runt På spåret: ”Känns extra roligt”
Foto: SVT.

Kristian Luuks vändning runt På spåret: ”Känns extra roligt”

I en intervju med TT berättar Kristian Luuk hur han i dag ser på framtiden i På spåret och medger att han kanske uttalat sig lite snett. 

– Vi skriver numera bara kontrakt för ett år i taget, för att båda sidor ska ha en chans att säga att det räcker, så det var nog lite klumpigt formulerat av mig, säger han.

Så hur länge kan vi förvänta oss att Luuk och Lindström fortsätter att leda Sveriges mest populära underhållningsrogram tillsammans? Baserat på vad Luuk säger i dag ser han ut att kunna fortsätta ett bra tag till. Just för att målgruppen man träffar blivit större med tiden.

– Det känns extra roligt, för vi har märkt att det har kommit en ny yngre publik.

I höst kommer "På spåret" tillbaka med nya avsnitt på SVT1 och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL