Premiär för På Spåret 2022/2023 – alla deltagare, grupper och husband

Kristian Luuk om att hoppa av På spåret: “Nog för allas bästa”

  • SVT Play
Filmtopp
02 oktober 2023 kl. 17:10

Menar att det snart är dags duon byts ut

I en intervju med TT har Kristian Luuk berättat att han ser slutet på sin tid som programledare för "På spåret". Men ännu är ingenting klart, menar han.

Den lekfulla frågesporten På spåret utgör ett av Sveriges mest älskade TV-program, och sedan 2009 har Kristian Luuk varit dess programledare tillsammans med Fredrik Lindström. Duon står för en stor del av det som TV-tittarna älskar med programmet, men trots det verkar det som att Luuk är på väg bort från det. För inte så länge sedan flaggade han för att det troligtvis bara blir något år till innan han beslutar att kliva ned från panelstolen.

TV-svepet – veckans hetaste premiärer i tablån
Programledarduon Kristian Luuk och Fredrik Lindström. Foto: SVT.

Kristian Luuk om att hoppa av På spåret: “Nog för allas bästa”

Ser du fram emot nästa säsong av På spåret som kommer att börja sändas i höst? Då är du knappast ensam. Men den här gången kan du liksom alla andra fans få supa in underhållningen lite extra. Det kan nämligen bli den sista säsongen med Kristian Luuk och Fredrik Lindström som programledare. I en intervju med TT som han gjorde i höstas berättar Luuk att han överväger att snart sluta på produktionen: 

– Ingenting är klart än, men något år till tänker jag att jag är med i alla fall. Men sedan är det nog dags att jag och Fredrik byts ut. För allas bästa, säger han.

Under förra säsongen delade Kristian Luuk en bild på Instagram som visar de enorma tittarsiffrorna. Medan Melodifestivalen hade 2,49 miljoner tittare hade På spåret hela 2,52 miljoner tittare. Hur dessa siffror kan komma att påverkas vid ett byte av programledare får vi se när tiden väl är inne.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

NÄSTA ARTIKEL