Julvärden David Batra hyllas av tittarna: ”Fenomenal insats”

Julvärden David Batra hyllas av tittarna: ”Fenomenal insats”

  • SVT Play
Axel Diedrichs
25 december 2023 kl. 09:12

Batra kan pusta ut

Ännu en sändning av julafton har gått i mål på SVT och för David Batras del blev det succé. Han hyllas stort för sin insats som julvärd.

Med miljontals svenskar bänkade framför rutan anses rollen som julvärd på SVT vara ett av de tyngsta TV-uppdragen man kan få. I år såg vi den profilerade komikern David Batra slå sig ned i fåtöljen för att leda tittarna genom sändningen på julafton. Efter att ljuset tänts och allting sagts och gjorts, kan vi konstatera att det har blivit succé för Batra som möts av enormt många hyllningar.

Julvärden David Batra hyllas av tittarna: ”Fenomenal insats”
Foto: SVT.

Julvärden David Batra hyllas av tittarna för sin insats

Inför sitt hedersamma uppdrag på julafton fick Filmtopp chansen att träffa David Batra och ta tempen på honom. Han erkände att han var nervös över att vara julvärd, men att det var snäppet värre att vara middagsvärd för kungen och drottningen. Kanske var det bra att han fick klara av den uppgiften innan det var dags att leda svenskarna genom jul på SVT 2023 – sedan insatsen har han hyllats brett av folket.

I en röstning som Aftonbladet haft uppe på deras sajt sedan i går, får läsarna sätta betyg på Batra som julvärd. I skrivande stund har så mycket som 62% gett honom betyget 5/5. Därefter har 20% gett honom 4/5 och 8% 3/5. Endast tio procent har gett honom betyget 2, som står för godkänt, eller lägre. I Aftonbladets chattfält kan vi också se otaliga meddelanden som hyllar komikern för hur han skötte uppdraget.  

Här är några av de hyllningar som regnat över David Batras insats som julvärd 2023:

"Vilken bra insats av David!"

"Kan vi få behålla David Batra varje jul tack?"

"Batra är 5+"

"Bra humortwist på julvärden!"

"David Batra vilken härlig julvärd 5+"

"David Batra gjorde en fenomenal insats. Lugn å trygg kryddat med lite spänning i hans berättelse."

"David Batra var toppen"

"Stabilt av Batra! Utmärkt julvärd. 5+"

"Fantastiskt bra inledning Batra!"

Med den här responsen i ryggen är det fullt möjligt att vi kommer få se Batra tillbaka som julvärd 2024. Men det får vi återkomma om längre fram.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL