Inkräktaren säsong 2 – Detta vet vi

Inkräktaren säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 18 november 2022 kl. 14:22 | Publicerad 17 november 2022 kl. 16:30

Räkna inte med fler säsonger

Har du spanat in den senaste brittiska kriminalaren som landat på SVT Play och hoppas på fortsättning? Filmtopp tvivlar på att vi får se Inkräktaren säsong 2.

I det brittiska dramat följer vi Rebeccas och Sams som får deras drömlika tillvaro i Cornwall upp och nervänd av ett inbrott, som slutar med att Sam har ihjäl gärningsmannen. Serien är med bland de mest populära på SVT Play just nu, och många hoppas på att få se Intruder säsong 2. Är du ett av de fans som håller tummarna är vi rädda att behöva göra dig besviken. 

Inkräktaren säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Channel 5.

Inget talar för att vi får se Inkräktaren säsong 2

Det finns nämligen ingenting som talar för att serien ska fortsätta över en till säsong. Till att börja med är den utformad som en miniserie, vilket innebär att produktionen ämnat att berätta färdigt historien över en säsong, vilket vi som sett serien också kan intyga att de fyra avsnitten gör. Även om det möjligtvis finns något spår att grävare vidare i, så betvivlar vi att det finns tillräckligt med underlag för en till hel säsong. Fortsättningsvis har ingen i produktionen gett oss någon hint om att något mer skulle vara på väg.

Vad gäller seriens mottagande må den vara populär i Sverige just nu, men mottagandet den fick efter sin premiär förra året måste betraktas som svalt. På IMDb har den just nu 4.3/10 i betyg och på Rotten Tomatoes endast 29% positiva responser.

Som saker och ting ser ut ser vi inga möjligheter för Inkräktaren säsong 2. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om förutsättningarna skulle ändras.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL