Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hjärtats vägar säsong 6 – detta vet vi

Hjärtats vägar säsong 6 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022

Så ser framtiden ut för Hjärtats vägar

Den härliga dramakomediserien "Hjärtats vägar" har skaffat sig många fans under vintern 2021/2022, i samband med att den kommit till SVT Play. Fem säsonger finns just nu tillgängliga att streama, men hur ser det ut framöver – blir det en säsong 6 också?

LÄS OCKSÅ:

Den australiensiska serien Hjärtats vägar finns att streama i fem säsonger på SVT Play. Den är skapad av bl.a. Tony McNamara, den Oscarsnominerade manusförfattaren som skrivit filmer som The Favourite (2018) och Cruella (2021) samt ligger bakom succéserien The Great.

Hjärtats vägar är serien om en hjärtkirurg som spås ha en lysande karriär framför sig, men efter att han satt sig själv i knipa omplaceras han och tvingas lämna sitt glamorösa liv i storstaden bakom sig. Istället måste han flytta hem till småstaden där han växte upp.

Serien hade ursprungligen premiär 2016, men kom till Sverige först 2019. Den senaste, femte säsongen sändes under våren och sommaren 2021 och kom till SVT Play direkt efter årsskiftet.

Kommer det en Hjärtats vägar säsong 6?

Tyvärr ser det inte ut att bli fler avsnitt av Hjärtats vägar. Serien är officiellt avslutad efter den femte säsongen och om inget väldigt oväntat händer kan vi inte räkna med en säsong 6.

I dessa tider återupplivas serier titt som tätt, både kort och lång tid efter att de avslutats, och det kan givetvis hända även för Hjärtats vägar. Det är dock inget vi bör räkna med och det finns ingenting som tyder på att det kommer att hända den närmaste tiden. Vanligtvis är det nyare serier med outforskad potential som får nytt liv på en ny plattform, eller så är det kultklassiker som mjölkas ytterligare lite till, och tyvärr tillhör inte Hjärtats vägar någon av dessa kategorier.

Man ska aldrig säga aldrig, men i dagsläget ser det alltså ut som om "Hjärtats vägar" är avslutad för gott.

NÄSTA ARTIKEL