Henrik Nyblom skapar (återigen) kräk-tv i Bäst i test på SVT

Henrik Nyblom skapar (återigen) kräk-tv i Bäst i test på SVT

  • SVT Play
Sofie Landgren
14 april 2023 kl. 02:04
ANNONS
ANNONS

Känsliga tittare varnas

På fredag är det återigen dags för "Bäst i test" att inta SVT, och i säsongens åttonde avsnitt blir det likt säsongens första, kräk-tv för hela slanten! Ett tips är att ha en spyhink nära till hands...

OBS! Artikeln beskriver händelser ur det senaste avsnittet (14 april) av Bäst i test.

Johar Bendjelloul gästar veckans Bäst i test på SVT
David Sundin och Johar Bendjelloul. Foto: Oliver Martin Henriquez /Baluba.

Veckans gäst i "Bäst i test" på SVT

I det åttonde avsnittet av den sista säsongen av Bäst i test som visas på SVT gästar ingen mindre än programledaren och journalisten Johar Bendjelloul. Johar kliver in och gör en stabil insats och trots hans fina prestationer så är det en annan medlem ur den fasta panelen som stjäl rampljuset.

Henrik nyblom i bäst i test avsnitt 8
Henrik Nyblom. Foto: SVT.

Henrik Nyblom VS ägget

I kvällens första test gäller det för deltagarna att försöka hålla så låg ljudnivå som möjligt. David Sundin sitter redo med en decibelmätare och ett brev som lyder följande: "Ät ägget. Du måste äta upp hela ägget, du behöver inte äta något äggskal. Den som genomför testet tystast vinner. Gör tummen upp till David när du har ätit hela ägget. Du har tre minuter på dig och din tid börjar nu."

Henrik Nyblom har i vanlig ordning en lite egen taktik, nämligen att svälja ägget helt, med skal på. En taktik som slutar med att han sätter ägget i halsen och börjar hosta upp delar av ägget samtidigt som han har svårt att hålla sig för skratt. Det här hindrar dock inte Henrik från att fullfölja utmaningen utan han tar till skeden och börjar äta upp sörjan han har spottat ut på bordet.

– Jag trodde att jag hade svalt större saker, men det här var nog max av vad jag har varit med om, säger Henrik i studion efter testet.

Kan du inte få nog av Henriks kräk-TV så kan du läsa mer här:

Missa inte veckans avsnitt av "Bäst i test" på SVT, är du dock känslig så kan det vara en god idé att blunda de första 7 minuterna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL