Galna bilder under julafton – David Batra tänder eld på SVT:s studio

Galna bilder under julafton – David Batra tänder eld på SVT:s studio

  • SVT Play
Axel Diedrichs
24 december 2023 kl. 16:12

Komikern överraskade med kaosartad sketch

I ett inslag under SVT:s julsändning sker något oväntat. Värden David Batra råkar tända eld på studion och fumlar runt i en lång slapstick-sekvens.

Många har sett fram emot att få se David Batra som årets julvärd på SVT. Det är inget snack om att han gjorde ett utmärkt när han skulle presentera Kalle Ankas jul. Iklädd sin svarta kostym pratade han då om hur det var första gången han spenderade julen utan sin familj, för att senare tända det levande ljuset med bravur. Men i sändningen som började på SVT klockan 16:10 fick vi se en annan version av tändningen. 

David Batra kallar efter Ris à la Malta för att släcka elden på honom. Foto: SVT.

Hela studion i SVT rasar när David Batra tänder eld på den

I en lika överraskande som rolig sketch tar David Batra fram en alternativ tändsticka i form av en kraftig gasbrännare för att tända ljuset. Det som följer är att rök börjar sprida sig till den grad att det uppstår panik bakom kulisserna. Snart fattar hela studion eld medan en förvirrad Batra famlar runt bland rekvisitan innan den slutligen rasar över honom.

Många tittare blev säkerligen förvirrade innan de förstod att det hela faktiskt var ett skämt. Men vi alla kan vara lugna. Batra är i gott skick och efter sketchinslaget återgår vi till direktsändningen där han tar emot sin pappa i studion för en fin pratstund.

SVT är i full kontroll över sin julsändning, det måste vi ge dem. För dig som missade sketchen, se den i programmet "Årets julvärd" på SVT Play

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL